Op het moment dat u de diagnose MS krijgt, staat uw wereld even stil. U kunt vervolgens in ontkenning zijn. Uw symptomen afdoen als iets anders. Het gevoel hebben dat MS uw leven niet mag beïnvloeden. Gewoon doorgaan zonder hulp te vragen. Of u kunt de ziekte juist uw leven laten beheersen. U afsluiten van de wereld om u heen. 

Laat het niet in de weg staan van een gelukkig leven mét MS. Hoe eerder u de symptomen van MS herkent en erkent, hoe sneller u met een (aangepast) zorgtraject ervan kunt starten. En u uw leven mét MS op kunt pakken of een nieuwe wending kunt geven. Een leven vol mogelijkheden.

We willen u hier graag bij helpen. Met behulp van de Got Nerve campagne, waarin mensen met MS vertellen hoe zij hun leven leiden met MS. Hoe het vragen van hulp hun leven positief heeft veranderd. Hoe ze hebben leren kijken naar wat ze wel kunnen. Hoe ze nu wel van het leven kunnen genieten. Durft u dat ook?

Durf uw leven met MS te omarmen. Durf hulp te vragen. Durf het leven te leiden dat u voor uzelf voor ogen heeft. Begin met het invullen van de MS vragenlijst ‘Mijn MS en ik’ om uw MS symptomen zo goed mogelijk in kaart te brengen en ga hiermee in gesprek met uw arts.

Got Nerve?

Icoon vragenlijst

Breng uw MS in kaart.  
 

Deze campagne is een initiatief van Novartis, met dank aan MS-Liga Vlaanderen en de personen met MS voor het delen van hun inspirerende verhalen.

 

BE2304206675 – 20/04/23