Young people
Infographic cijfers Young Graduates

De inkt van je diploma is nog niet droog, maar je wil vooruit. Bij Novartis krijg je als Young Graduate vanaf dag 1 dezelfde taken en verantwoordelijkheden als je collega's.

Wat doet een Young Graduate?

  • Je volgt een traject waarin je leert, groeit en je talenten ontdekt. Jij bepaalt de bestemming van dat traject. Jij stuurt je carrière in de richting die je wil.
  • Je leidinggevenden zijn echte experts in hun vak. Ze nemen je overal mee naartoe, laten je proeven van het echte werk en scherpen je kennis aan met een uitgebreid aanbod van trainingen. Zo krijg je meer expertise en verbeter je ook je soft skills, zoals omgaan met deadlines en communiceren met impact.
  • Je kan rekenen op continue feedback en verhelderende ontwikkelingsgesprekken. Je neemt deel aan uitdagende, internationale projecten en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Afgestudeerd en zin in je eerste job?

Bij Novartis gaan we steeds op zoek naar het juiste profiel en talent om de kwaliteit, productie en ontwikkeling van onze geneesmiddelen te verbeteren. Heb jij zin om in je eerste job te vliegen nadat je afgestudeerd bent? Bekijk dan zeker onze vacatures voor Young Graduates.

Ontdek alle jobs voor Young Graduates