Onze cultuur en waarden helpen ons om ons doel te bereiken

Culture d'entreprise

Getalenteerde, toegewijde en verantwoordelijke mensen met verschillende achtergronden zijn essentieel voor ons om ons doel  te bereiken. We streven ernaar om de kracht van onze mensen te ontketenen en we cultiveren een bedrijfscultuur die geïnspireerd, nieuwsgierig en krachtig is.

Onze waarden

Sterke waarden bepalen onze bedrijfscultuur en helpen ons de strategie van Novartis uit te voeren in overeenstemming met onze missie en visie. Onze waarden liggen ten grondslag aan onze bedrijfscultuur. Ze beschrijven het professionele gedrag dat we van onze medewerkers verwachten. Ze vormen een integraal onderdeel van het kader dat we gebruiken om mensen aan te werven, te ontwikkelen en hun prestaties te beoordelen en te belonen.

Innovation


Innovatie is de kern van wat we doen. We stimuleren mensen om te experimenteren en slimme risico's te nemen. Ons doel is om creatief denken te stimuleren dat leidt tot praktische oplossingen voor uitdagingen in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven.

Quality


Het leveren van hoogkwalitatieve geneesmiddelen is van cruciaal belang voor onze doelstelling om het leven van mensen te verbeteren en te verlengen. Onze focus op uitmuntende kwaliteit houdt in dat we onze normen, technologie en training voor onze mensen voortdurend verbeteren en dat we leren van onze fouten.

Collaboration


We moedigen onze medewerkers aan om het succes van hun team voorop te stellen en elkaars bijdragen en feedback te waarderen. We omarmen verschillende perspectieven om een open omgeving te ontwikkelen waar iedereen zijn volledige potentieel kan bereiken.

Performance


Wij richten ons op persoonlijke en teamprestaties door het nemen van slimme risico's met behoud van hoge ethische normen.

Courage


We willen dat onze mensen de moed hebben om op te komen voor hun ideeën. We willen ook dat ze de moed hebben om het juiste te doen bij morele dilemma's.

Integrity


Wij geven om onze mensen, patiënten en klanten en houden ons aan de hoogste ethische normen in wat we doen. We hanteren een principes gebaseerde aanpak om constructieve discussies te ondersteunen en de besluitvorming te verbeteren.