Market Access
Infographic cijfers Market Access

Dankzij nauwe samenwerkingen met overheidsinstanties, academici en diverse externe belangengroepen zorg je er binnen Novartis voor dat patiënten toegang krijgen tot onze innovatieve geneesmiddelen.

Het takenpakket binnen Market Access

Wanneer je aan de slag gaat binnen Market Access zijn dit enkele van je prioriteiten:

  • Je dient sterke prijs- en terugbetalingsdossiers in en hebt daarbij oog voor duurzaamheid. Het product moet over een lange periode zoveel mogelijk mensen helpen en betaalbaar zijn voor zowel de maatschappij als de overheid. Dat vereist nauwkeurig werk.
  • Je verzamelt relevante gegevens bij andere afdelingen, zoals Marketing en Medical Science. Ondertussen blijf je op de hoogte van de huidige wetgeving en houd je rekening met strikte deadlines.
  • Het is je taak om ook stevig te onderhandelen met zowel nationale als internationale instanties. Je stelt alles in het werk om de belangen van de patiënt te verdedigen, ook voor zeldzame aandoeningen.
  • Daarnaast zet je je onder meer in voor patiënten die worstelen met chronische of ernstige aandoeningen. Ook werk je nauw samen met de betrokken instanties om hen zo snel en duurzaam mogelijk toegang te verlenen tot baanbrekende behandelingen.

Iets voor jou?

Klinkt geneesmiddelen op de markt brengen als de ideale volgende stap in jouw carrière? Neem dan zeker een kijkje tussen onze openstaande vacatures in Market Access.

Ontdek onze jobs in Market Access