Podrška kandidatima tokom pandemije korona virusa (COVID-19)

Novartis nastavlja da prati situaciju sa korona virusom, a bezbednost kandidata, saradnika i pacijenata je naša primarna briga. Tokom ovog perioda, intervjui će se nastaviti kako je planirano i, ukoliko je potrebno, biće vođeni online putem različitih virtuelnih platformi. Ukoliko ste u procesu razgovora za posao sa nekom od kompanija iz Novartis grupe i imate pitanja ili nedoumice u vezi sa svojim predstojećim intervjuima, molimo vas da kontaktirate osobu iz ljudskih resursa sa kojom ste u komunikaciji.

investors-landing-campus-entry-walkway-image

Obratite pažnju na lažne objave otvorenih pozicija

Molimo vas da budete obazrivi kada je reč o lažnim oglasima za posao. Svesni smo da postoje prevare u kojima se lažno koriste naziv naše kompanije ili imena naših zaposlenih na rukovodećim pozicijama. Novartis ne nudi poslove bez intervjua i nikada od kandidata ne traži novac. Ovde su prikazane sve trenutno otvorene pozicije.

 

Ako ste naišli na oglas za posao ili ste dobili ponudu za posao za koju sumnjate da je lažna, preporučujemo vam da ne odgovarate, kao i da ne šaljete novac ili lične podatke.