06 Februari 2019
  • Novartis Pharma en Sandoz n.v. opnieuw erkend als Top Employer in 2019.
  • Het label van Top Employer bekrachtigt onze ambitie om de beste mensen aan te werven en te behouden.

Vilvoorde - Novartis Pharma behaalt voor het 2e jaar alsook Sandoz voor het 3de jaar op rij het label van Top Employer 2019. Het onafhankelijke Top Employers Institute kent het felbegeerde label dit jaar toe aan 64 organisaties die hun werknemers uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, interessante carrièreperspectieven aanreiken, talent koesteren en ontwikkelen. Ook op Europees niveau wordt Novartis Pharma n.v. en Sandoz n.v. op globaal niveau voor het 2e jaar op rij erkend als European Top Employer.

Top Employer

Het Top Employers label is een grote eer en een erkenning van onze manier van werken.

Laat ons er enkele toelichten:

  • We werken voor een gemeenschappelijk doel om gezondheidszorg te vernieuwen. Iedereen bij Novartis deelt dezelfde drive en stelt de patiënt centraal. Innovatie vormt de kern van wat we doen. We moedigen mensen aan om te experimenteren en slimme risico's te nemen. Ons doel is creatief denken te bevorderen om praktische oplossingen te bedenken voor uitdagingen in de gezondheidszorg en het bedrijfsleven.
  • We hechten veel belang aan onze cultuur. Hoe we dingen doen en met elkaar omgaan, is net zo belangrijk als wat we doen. We willen onze cultuur doen groeien zodat elke medewerker zijn talenten volop kan inzetten en ontwikkelen. Zo creëren we een inspirerende werkplek waarin we efficiënt kunnen samenwerken en ondernemen.
  • We investeren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van elke medewerker - Via ontwikkelingsprogramma's, mentorinitiatieven of specifieke opdrachten moedigen we werknemers aan om hun sterke punten te ontdekken en nieuwe dingen te proberen.
  • We geven terug aan de samenleving - Onze Community Partnership Day, die elk jaar wordt gehouden, is een moment waarop onze Novartis-medewerkers hun lokale gemeenschappen, sociale instellingen en non-profitorganisatie ondersteunen. Vorig jaar namen meer dan 200 werknemers deel aan deze dag.
  • We omarmen diversiteit en inclusie - We streven ernaar elkaars verschillen te omarmen. Diversiteit vergroot ons vermogen om de wereld te zien door de ogen van onze patiënten en klanten en stelt ons in staat om inzichtgedreven, creatieve oplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen.
  • Een gezonde levensstijl en plezier is belangrijk voor ons – We willen aan elke medewerker een aangename werkplek bieden waar mensen hun talent volop kunnen inzetten in een sfeer die ruimte en zuurstof geeft. Een plaats waar er een goede balans is tussen werk en privéleven en waar er ruimte is voor goede persoonlijke contacten met zowel collega’s als leidinggevenden.

Werken bij Novartis, dat is werken voor een organisatie met een uitgesproken maatschappelijk doel en waar we de best mogelijke cultuur nastreven.

Media Contact

Neem voor meer informatie contact op met:

Gina Volkaert
Woordvoerder Novartis BeLux
E: [email protected]
M: 0476 88 67 24