359027BR
Dec 06, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Vaše ključne odgovornosti:
• Zagotavljanje, da so vse dejavnosti v skladu s trenutnimi dobrimi praksami (cGxP), ter v skladu z integriteto podatkov. Izvajanje nadzora nad aktivnostmi v kontroli kakovosti.
• Odgovornost za pregled in potrjevanje laboratorijskih zapisov in rezultatov.
• Odgovornost za odobritev testiranih serij za laboratorij.
• Podpora implementacije uvajanja novih metod in tehnik.
• Odgovornost za izdelavo in revizijo splošnih operativnih postopkov in analizne dokumentacije.
• Sodelovanje pri inšpekcijah (razlaga primarnih podatkov in načina dela).
• Zagotavljanje izmenjave znanja s sodelavci, usposabljanja in uvajanja novo zaposlenih.Imagine what you could experience at Novartis and learn more at Novartis Teams and Skills I Novartis

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Zaželena visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• Zaželene delovne izkušnje s področja kakovosti, razvoja, proizvodnje ali drugega ustreznega področja. V primeru srednješolske izobrazbe, minimalno 5 let relevantnih delovnih izkušenj.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: Slovenija.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 6.1.2023 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.
Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
359027BR

Specialist kontrole kakovosti III

Apply to Job Access Job Account