Strokovni sodelavec kontrole kakovosti (m/ž/d) " >Strokovni sodelavec kontrole kakovosti (m/ž/d)

329085BR
Oct 13, 2021
Slovenia

Job Description

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin za razvojne in klinične namene bo v letu 2021 proizvedenih v najnovejšem biotehnološkem proizvodnem obratu DFB.
Pridruži se edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo in prispevaj h kontroli kakovosti proizvodnje bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi boleznimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi.

V biotehnološkem proizvodnem obratu Mengeš iščemo Strokovne sodelavce kontrole kakovosti, ki bo okrepili ekipo kontrole kakovosti. Pričakujete lahko odprto in prijazno ekipo, ki izvaja analize v skladu z zahtevami GMP.

Vaše ključne odgovornosti:
• Odgovornost za pregled in potrjevanje laboratorijskih zapisov in rezultatov.
• Usklajevanje prioritet za pravočasno izvedbo analiz.
• Odgovornost za odobritev testiranih serij za laboratorij.
• Odgovornost za izdelavo in revizijo SOPjev (splošnih postopkov) in analizne dokumentacije.
• Reševanje analitskih odstopov.
• Sodelovanje pri inšpekcijah.Imagine what you could experience at Novartis and learn more at Novartis Teams and Skills I Novartis

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Višješolska strokovna izobrazba farmacevtske, kemijske, biološke ali druge ustrezne naravoslovne smeri.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• 2 leti delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu.


Kaj nudimo / You’ll receive
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.


Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 27.10.2021 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Da
careers default image
329085BR

Strokovni sodelavec kontrole kakovosti (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account

Source URL: https://www.novartis.com/careers/career-search/job-details/329085br/strokovni-sodelavec-kontrole-kakovosti-mzd

List of links present in page