Ekspert upravljanja kakovosti II (m/ž/d) " >Ekspert upravljanja kakovosti II (m/ž/d)

328367BR
Slovenia

Job Description

1.000.000! Število pacientov, ki se dnevno zdravijo z antibiotikom, ki ga proizvajamo na naši lokaciji na Prevaljah. Pridruži se nam in s svojim delom vplivaj na proces dela in izdelavo zdravil.

Vaše ključne odgovornosti:
• Odobravanje in nadzor dobaviteljev vstopnih materialov.
• Razvoj internega sistema kakovosti v skladu s farmacevtsko zakonodajo, dobrimi farmacevtskimi praksami in Novartisovimi standardi. Vodenje reklamacij v primeru neustrezne kvalitete.
• Izdelava sistemskih in splošnih postopkov za vzpostavitev in zagotavljanje sistema kakovosti. Pregled in potrjevanje tehnično-tehnološke dokumentacije.
• Sodelovanj pri notranjih in zunanjih presoj sistema kakovosti (sodeluje pri procesu presoje dobaviteljev, pogodbenih dobaviteljev in dobavitelje pogodbene proizvodnje).
• Priprava in vodenje inšpekcijskih nadzorov. Odobravanje validacije izdelkov, procesov, sistemov ter letnih pregledov kakovosti izdelkov, procesov in sistemov.
• Potrjevanje ustreznosti izvedenih raziskav o odstopih in reklamacijah, po potrebi sodeluje in usmerja potek raziskav.
Imagine what you could experience at Novartis and learn more at Novartis Teams and Skills I Novartis

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri.
• 1 leto delovnih izkušenj s področja kakovosti, razvoja ali proizvodnje.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: (multi-country) Slovenija, Avstrija, Nemčija (ali VSE pozicije v SI: Ljubljana, Mengeš, Lendava, Prevalje)

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 18.10.2021 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
328367BR

Ekspert upravljanja kakovosti II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account

Source URL: https://www.novartis.com/careers/career-search/job-details/328367br/ekspert-upravljanja-kakovosti-ii-mzd

List of links present in page