359156BR
Mar 30, 2022
Belgium

Job Description

In deze afwisselende functie krijg je zicht op alle methodes en kom je in contact met alle soorten producten dat we produceren. Als QC Reviewer ben je verantwoordelijk voor de correcte en snelle uitvoering van alle review taken van de uitgevoerde analyses en bereidingen in de verschillende labo’s.
Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• Staat in voor de correcte uitvoering van review ruwe data van analysemethodieken op grondstoffen, tussenproducten en afgewerkte producten.
• Zorgt voor de tijdige vrijgave van de loten in LIMS
• Brengt onmiddellijk supervisie op de hoogte van potentiële niet –conforme analyseresultaten.
• Nazicht van audit trail rapporten
• Up to date brengen van verschillende dashboards
• Aanspreekpunt bij vragen van QA release/logistiek orderprocessing ivm vrijgave van loten
• Doet voorstellen tot optimalisatie van de analysemethodieken, ter verbetering van de GLP-compliance.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Opleiding in chemie, biomedische labotechnologie,... of gelijkgesteld door ervaring
• Minimaal 2 jaar ervaring in labo omgeving als analist/laborant.
• Goede kennis van GLP/GdocP
• Analytisch, zeer nauwkeurig, communicatief en teamgericht

Wat je van ons kan verwachten
Een contract van bepaalde duur van 1 jaar. Open bedrijfsklimaat en stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
QUALITY
Belgium
Puurs
Quality
Full Time
Temporary
No
careers default image
359156BR

QC Reviewer

Apply to Job Access Job Account