388202BR
Jan 05, 2024
Belgium

About the Role

“Om de 2 jaar nieuwe machines. Je staat steeds voor andere uitdagingen. Maar dankzij regelmatige bijscholingen, worden je technische kennis en vaardigheden verder ontwikkelt.” Als technieker zorg je dat de productielijnen optimaal blijven draaien en 100 % steriele medicijnen afvullen.

Jouw verantwoordelijkheden:
• Je komt terecht in een ervaren team van techniekers in een 3-ploegensysteem.
• Je staat in voor preventief en curatief onderhoud, zowel mechanisch, elektrisch als elektronisch met focus op de industriële afvullijnen in een steriele omgeving.
• In eerste instantie word je opgeleid en bied je ondersteuning aan je collega's.
• Na het succesvol afronden van de opleidingsperiode ga je autonoom aan de slag waar je instaat voor troubleshooting, het verhelpen van storingen, en dit in nauw overleg met de operatoren.

Diversity & Inclusion / EEO

We are committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Role Requirements

Jouw input binnen deze functie: Je...
• hebt een technische opleiding gevolgd (elektromechanica, onderhoudstechnieken, meet- en regel, elektriciteit, mechanica,...) of gelijkgesteld door ervaring.
• hebt werkervaring als troubleshooter binnen de farmaceutica, chemie, cosmetica, of de voedingssector. Kennis van GMP, BRC, HACCP... is een pluspunt.
• bent nieuwsgierig en verdiept je graag in nieuwe technologieën.
• werkt graag methodisch en procedureel; het steriele blok is een omgeving met strenge omkleedprocedures en hygiënenormen.
• hebt een basiskennis Engels en goede kennis Nederlands.
• kan in 3 ploegen werken (vroeg-laat-nacht) en bereid om weekends te doen indien nodig.

Wat je van ons kan verwachten
Een contract van onbepaalde duur. Een aantrekkelijk salaris met ploegenpremies en heel wat extralegale voordelen. Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV

Why Novartis: Helping people with disease and their families takes more than innovative science. It takes a community of smart, passionate people like you. Collaborating, supporting and inspiring each other. Combining to achieve breakthroughs that change patients’ lives. Ready to create a brighter future together? https://www.novartis.com/about/strategy/people-and-culture

Join our Novartis Network: Not the right Novartis role for you? Sign up to our talent community to stay connected and learn about suitable career opportunities as soon as they come up: https://talentnetwork.novartis.com/network

Operations
Ophthalmology
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
Yes
careers default image
388202BR

Onderhoudstechnieker

Apply to Job Access Job Account