371818BR
Dec 01, 2023
Slovenia

About the Role

Lokacija: Ljubljana

Kot Skladiščnik (m/ž/d) boste odgovorni za izvajanje fizičnih aktivnosti skladiščnega poslovanja in manipulacije za servisiranje internih in eksternih kupcev, skladno z zakonodajo, internimi predpisi, dobrimi praksami in poslovnimi cilji.

Pridružite se naši ekipi kot Skladiščnik in uživajte v hitrem in nagrajujočem delovnem okolju s konkurenčnim plačilom ter možnostmi rasti in razvoja. Postanite del naše ekipe danes!

Vaše ključne odgovornosti:
• Prevzem, vzorčenje, skladiščenje, izdaja materiala, kontroling procesov, izvajanje manipulativnih del, paletiranje in čiščenje.
• Izvajanje internega transporta (znotraj proizvodnih lokacij in med objekti lokacije).
• Zagotavljanje in nadzorovanje pogojev okolja skladiščnega poslovanja in ostalih prostorov za izvedbo procesa (čistoča, deratizacija, temperatura, ZVO pogoji varstva pri delu, izredni dogodki).
• Opravljanje administrativnih knjigovodska del.
• Nadzorovanje prevoznikov in vozil po kriteriju ADR in dovolilnic za izvajanje transporta v cestnem prometu znotraj RS.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Role Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe tehnične ali druge ustrezne smeri.
• Izpit za upravljanje delovnih naprav (viličar, regalno dvigalo).
• Osnovna računalniška znanja.

Sodelavci so vključeni v troizmenski delovnik (en teden dopoldne, en teden popoldne in en teden nočna).

Nudimo stabilno zaposlitev, zdravo in prijetno delovno okolje. Vsakemu posamezniku nudimo možnost, da se razvija v najboljšo različico sebe. Omogočamo stimulativno in redno plačilo, izplačilo letnega bonusa, vplačilo v pokojninski sklad (v primeru zaposlitve za nedoločen čas, nadpovprečen regres in izplačilo božičnice.

Prijave z življenjepisom lahko oddate preko spletne povezave.

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko: 040 821 037 ali nas kontaktirajte na e-mail: [email protected].

Zakaj Novartis?
Naš namen je soustvarjati medicino za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, naša vizija pa je postati najbolj cenjeno in zaupanja vredno farmacevtsko podjetje na svetu. Kako lahko to dosežemo? S pomočjo naših ljudi. Prav naši sodelavci nas vsak dan spodbujajo, da dosežemo svoje ambicije. Postanite del te misije in se nam pridružite! Več na spodnji povezavi: https://www.novartis.com/about/strategy/people-and-culture

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, pokojninsko shemo (v primeru zaposlitve za nedoločen čas), shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis si prizadeva ustvariti izjemno, vključujoče delovno okolje in oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Pridružite se naši mreži Novartis: V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti: https://talentnetwork.novartis.com/network
Operations
LARGE MOLECULES
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Temporary
Yes
careers default image
371818BR

Skladiščnik (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account