371818BR
Sep 25, 2023
Slovenia

Job Description

Lokacija: Ljubljana, #LI-Onsite.

Kot Skladiščnik II (m/ž/d) boste odgovorni za izvajanje fizičnih aktivnosti skladiščnega poslovanja in manipulacije za servisiranje internih in eksternih kupcev, skladno z zakonodajo, internimi predpisi, dobrimi praksami in poslovnimi cilji.

Pridružite se naši ekipi kot Skladiščnik II in uživajte v hitrem in nagrajujočem delovnem okolju s konkurenčnim plačilom ter možnostmi rasti in razvoja. Postanite del naše ekipe danes!

Vaše ključne odgovornosti:
• Izvaja fizične aktivnosti poslovanja za področje dela oskrbe internih in eksternih kupcev s storitvami skladiščnega poslovanja (prevzem, vzorčenje, skladiščenje, izdaja materiala, kontroling procesov, izvajanje manipulativnih del, paletiranje, čiščenje,…).
• Izvaja interni transport (znotraj proizvodnih lokacij in med objekti lokacije).
• Zagotavlja in nadzoruje pogoje okolja skladiščnega poslovanja in ostalih prostorov za izvedbo procesa (čistoča, deratizacija, temperatura, ZVO pogoji, izredni dogodki).
• Izvaja pretakanje topil, tehtanje.
• Opravlja administrativno knjigovodska dela.
• Nadzoruje prevoznike in vozila po kriteriju ADR in dovolilnic za izvajanje transporta v cestnem prometu znotraj RS.
• Druge naloge po navodilu nadrejenega in naloge na podlagi posebnega imenovanja.
• Ostale naloge določene z letnim pogovorom o ciljih in s kazalniki uspešnosti.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe tehnične ali druge ustrezne smeri.
• Izpit za upravljanje delovnih naprav (viličar, regalno dvigalo).
• Osnovna računalniška znanja.

Sodelavci so vključeni v dvoizmenski delovnik.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.
Prijave se z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
Naš namen je soustvarjati medicino za izboljšanje in podaljševanje življenja ljudi, naša vizija pa je postati najbolj cenjeno in zaupanja vredno farmacevtsko podjetje na svetu. Kako lahko to dosežemo? S pomočjo naših ljudi. Prav naši sodelavci nas vsak dan spodbujajo, da dosežemo svoje ambicije. Postanite del te misije in se nam pridružite! Več na spodnji povezavi: https://www.novartis.com/about/strategy/people-and-culture

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis si prizadeva ustvariti izjemno, vključujoče delovno okolje in oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Pridružite se naši mreži Novartis: V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti: https://talentnetwork.novartis.com/network
Operations
LARGE MOLECULES
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Temporary
Yes
careers default image
371818BR

Skladiščnik II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account