367348BR
Sep 27, 2023
Slovenia

Job Description

Smo tovarna leta 2022 in edini slovenski industrijski center za biotehnologijo, ki izdeluje biološke zdravilne učinkovine za težko ozdravljive bolezni. Uporabljamo najsodobnejšo opremo z visoko stopnjo avtomatizacije. Smo najuglednejši delodajalec že tretje leto zapored. Smo družini prijazno podjetje.

V Bioloških učinkovinah Mengeš želimo našo rastočo ekipo razširiti z novimi člani, ki bodo kot Tehniki v industrijskem centru za biotehnologijo sledili standardnim operativnim postopkom in v strukturiranem okolju uporabljali dobre proizvodne prakse. Naš industrijski center je čist, brez prašnih snovi in škodljivih substanc.

Vaše ključne odgovornosti:
• Dnevne naloge vključujejo aktivnosti kot so vodenje, nadzorovanje procesov in čiščenje.
• Sestavljanje proizvodne opreme, tehtanje in pripravljanje raztopin.
• Odvzemanje in testiranje vzorcev.
• Odčitavanje in beleženje podatkov.
• Priprava materialov in opreme za biotehnološke proizvodne postopke in metode.
• Vzdrževanje prostorov ter opreme v skladu s predpisanimi postopki in smernicami.
• Sodelovanje pri pripravi predlogov za izboljšave proizvodnih in tehnoloških procesov ter standardov.

Diversity & Inclusion / EEO

Predani smo k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki predstavlja bolnike in skupnosti, ki ji oskrbujemo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska izobrazba.
• Osnovno znanje uporabe računalnika.
• Odzivnost, dobre delovne navade in komunikativnost.

Nudimo stabilno zaposlitev, zdravo in prijetno delovno okolje. Vsakemu posamezniku nudimo možnost, da se razvija v najboljšo različico sebe. Omogočamo stimulativno in redno plačilo, izplačilo letnega bonusa, vplačilo v pokojninski sklad (v primeru zaposlitve za nedoločen čas), dodatno zdravstveno zavarovanje, nadpovprečen regres in izplačilo božičnice.

Sodelavci so vključeni v štiri izmenski delovnik, ki je prijazen do bioritma in jim omogoča, da so en teden v mesecu prosti.

Ponujamo zaposlitev za določen čas enega leta preko Novartis d.o.o., z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, delo v dinamičnem okolju, sodelovanje z različnimi timi ter izmenjavo znanj in izkušenj znotraj globalnega sistema Novartis.

Prijave z življenjepisom lahko oddate preko spletne povezave.

Za dodatne informacije pokličite na telefonsko številko: 040 821 037 ali nas kontaktirajte na e-mail: [email protected].

Zakaj Novartis?
Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Operations
LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
367348BR

Tehnik v industrijskem centru za biotehnologijo (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account