362980BR
Sep 23, 2023
Slovenia

Job Description

Lokacija: Ljubljana #LI-Onsite


Znotraj ekipe Tehnične Storitve Ljubljana iščemo novega sodelavca za delovno mesto Tehnik vzdrževanja tehničnih storitev I (m/ž/d).

Vaše ključne odgovornosti:
• Samostojno izvajanje nalog s področja vzdrževanja klimatskih sistemov in energetskih sistemov.
• Sodelovanje pri planiranih in neplaniranih posegih ter odpravi napak na opremi in sistemih.
• Izpolnjevanje proizvodne dokumentacije.
• Izvajanje rednih letnih remontov.
• Sodeluje pri zagonih in kvalifikacijah novih sistemov.
• Sodeluje pri izvedbi kvalifikacij in validacij.
• Upravlja in izvaja nadzor nad podpornimi proizvodnimi sistemi (obdelava odpadnih vod, biofiltrov, cistern, idr.).
• Sodeluje pri izdelavi operativnih listov in splošnih postopkov.
.

Diversity & Inclusion / EEO

We are committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe tehnične smeri (strojništvo ali elektrotehnika).
• Minimalno 3 leta delovnih izkušenj iz področja vzdrževalnih posegov na področju tehničnih sistemov, zaželjeno v farmacevtski industriji.
• Pripravljenost na izmensko delo.
• Sposobnost samostojnega reševanja težav.
• Timski duh.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 28. 9. 2023 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

236 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2022. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Operations
SMALL MOLECULES
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Regular
Yes
careers default image
362980BR

Tehnik vzdrževanja tehničnih storitev I (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account