357118BR
Mar 28, 2023
Slovenia

Job Description

20+ je število aktivnih farmacevtskih učinkovin, ki jih vsakodnevno zagotavljamo za izdelavo končnih oblik zdravil za bolnike na vseh kontinentih.

Vaše ključne odgovornosti:
• Izvajanje operacije v razvojnoproizvodnem procesu po predpisanih postopkih.
• Izpolnjevanje proizvodne dokumentacije.
• Izvajanje čistilnih postopkov v skladu s predpisi in dobro proizvodno prakso. Vzdrževanje industrijske higiene.
• Izvajanje predpisane inprocesne kontrole.
• Odgovornost za izvajanje internega transporta.
• Vodenje in nadzor materialnega poslovanja.
• Delo z računalniškimi aplikacijami za podporo proizvodnje.
• Sodelovanje pri odpravi napak in reševanju odstopov v proizvodnji.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe (katerekoli smeri) ter osnovna računalniška pismenost.
• Osnovno poznavanje uporabe računalnika.
• Visoka motivacija, želja ter pripravljenost za učenje in delo.
• Prednost imajo kandidati, ki poznajo kemijsko proizvodnjo.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, razširjeni program promocije zdravja na področju telesnega, duševnega in družbenega počutja (Polni življenja) ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 31.3.2023 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj. 

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
SMALL MOLECULES
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Določen čas
Da
careers default image
357118BR

Operater II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account