353528BR
Nov 24, 2022
Slovenia

Job Description

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin za razvojne in klinične namene bo v letu 2022 proizvedenih v najnovejšem industrijskem centru za biotehnologijo v Mengšu.

Želite s svojim delom pomagati bolnikom po vsem svetu? Vas zanima, kako je videti napredna proizvodnja brez linijskega traku? Želite biti del mlade ekipe, ki jo združuje želja po učenju, sodelovanju in radovednost?

Potem vas vabimo, da se pridružite edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo v Mengšu in prispevate k razvoju, kakovosti ter proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi. Kot Tehnik II lahko spoznate napredni proizvodni proces, najnovejšo tehnologijo in s pomočjo mentorjev nadgradite svoje znanje. Priložnost je namenjena tako tistim, ki šele začenjate svojo karierno pot kot tistim, ki iščete nove izzive.

Vaše ključne odgovornosti:
• Podpiranje proizvodnje pri vsakodnevnih opravilih in kakovostno ter pravočasno izvajanje postopkov in metod.
• Priprava materialov in opreme za biotehnološke proizvodne postopke in metode.
• Skrb in izdelava dokumentacije zahtevane v delovnem procesu.
• Vzdrževanje prostorov ter opreme v skladu s predpisanimi postopki in smernicami.
• Spremljanje postopkov in procesov ter javljanje nepredvidenih dogodkov in nadzorovanje zalog materiala ter opreme.
• Sodelovanje pri pripravi predlogov za izboljšave proizvodnih in tehnoloških procesov ter standardov.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska izobrazba. Prednost bodo imeli kandidati kemijske ali farmacevtske smeri.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja MS Office.
• Proaktivnost, dobre delovne navade in komunikativnost.

Oblika zaposlitve bo dogovorjena med Lek d.d. in izbranim/-i kandidatom/-i.

Prijave z življenjepisom lahko oddate najkasneje do 15.12.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj. 

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Določen čas
Da
careers default image
353528BR

Tehnik v biotehnološki proizvodnji (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account