352333BR
Nov 04, 2022
Slovenia

Job Description

53 proizvodnih lokacij v 26 državah!
Naš cilj je postati najboljši proizvajalec inovativnih in generičnih zdravil v industriji.

Ste motiviran inženir in si želite spremembe delovnega okolja? Iščete nove izzive in delo z najsodobnejšo tehnologijo v farmaciji ter industriji 4.0? Želite uporabiti svoje inženirsko znanje in ga nadgraditi?

Novartis v Sloveniji krepi razvojne in proizvodne kapacitete, s katerimi spodbuja širitev enot v Sloveniji. Hkrati investira v digitalizacijo in avtomatizacijo proizvodnje, kjer se pričakuje visoka stopnja inovativnosti in pripravljenost za izzive, ki jih prinaša industrija 4.0.
V enoti Razvoj NTO Lokacij in Inženiring Slovenija, bomo iskali večje število sodelavcev na različnih področjih organizacijskih enot (Proizvodni inženiring lokacij, Tehnične storitve ter enote za Vzdrževanje, zagon in kvalifikacije).

Pridružite se nam kot:
Tehnolog proizvodnega inženiringa lokacije(Engineer Multidiscipline), ki zagotavlja strokovno tehnično podporo za nemoteno obratovanje opreme in sistemov za visokotehnološko proizvodnjo bioloških zdravil. Izvaja inženirske dejavnosti (vzdrževanje opreme, zagoni in kvalifikacije opreme, vpeljava tehnoloških izboljšav, načrtovanje in uvajanje sprememb na NKS sistemih (SCADA in PLC) in sodeluje pri investicijskih projektih.

Inženir zagonov in kvalifikacij (C&Q Engineer), ki zagotavlja podporo pri načrtovanju, izvedbi, zagonih, kvalificiranju in poročanju na področju zagonov in kvalifikacij za investicijske projekte, predvsem pa izvaja redne proizvodne dejavnosti v skladu z dobro proizvodnjo prakso (GxP) na opremi in sistemih. Pri delu se lahko sreča s shranjevalnimi komorami in laboratorijsko opremo - MBK, UDF, hladilniki, zamrzovalniki, inkubatorji, shock freezerji, spektrometri, sušilniki, stresalniki, tehtnice itd... Lahko deluje tudi na področju kalibracij kot podpora pri določitvi kritičnosti meril/senzorjev, planiranju, koordiniranju, izvajanju kalibracij in pripravi poročil ter inženirsko/ vzdrževalni podpori na področju merilnih sistemov.

Inženir tehničnih storitev (TS Engineer), ki je odgovoren za sodelovanje pri procesu načrtovanja, izvajanja in poročanja o dejavnostih in vzdrževalnih procesih znotraj področja Tehnične storitve/energetika (npr. HVAC, GMP mediji, energetski sistemi, objekti, oprema, komunalna infrastruktura, upravljanje z energijo in odpadki) ter sodeluje pri pripravi, vodenju in optimizaciji sistemov tehničnih storitev, njihovi razpoložljivosti in zanesljivosti delovanja in v sklopu investicijskih projektov sodeluje pri pripravi funkcijskih specifikacij in pregledov, odobritev risb, načrtov, shem, izračunov ter podatkovnih list.

Rastemo... in zaposlujemo. Pridružite se nam!

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Job Sourcing Statement

Prijavljate se v Novartisovo bazo talentov. Trenutno nimamo odprtih pozicij za razpisano delovno mesto ampak gradimo bazo talentov za prihodnje priložnosti. Če želite, da vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti, prosim predložite vaš življenjepis.

Minimum Requirements

Iščemo kandidate, ki imajo:
• Visokošolsko stopnjo izobrazbe tehnične smeri: elektro, mehatronika, strojna ali druge ustrezne smeri.
• Izkušnje na področju vzdrževanja, avtomatizacije, energetskih sistemov, kvalifikacij in kalibracij merilne opreme ter sistemov.
• Tekoče znanje angleškega jezika in znanje lokalnega jezika.
• Znanje na področju Microsoft Office.
• Veselje do pridobivanja novega znanja, so radovedni, dinamični in zavzeti.
• Dobre organizacijske sposobnosti in so natančni.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: Slovenija (Ljubljana, Mengeš, Lendava, Prevalje).

Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO SITE DEVELOPMENT
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
352333BR

Priložnosti na področju inženiringa (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account