351958BR
Nov 10, 2022
Slovenia

Job Description

1.000.000! Število pacientov, ki se dnevno zdravijo z antibiotikom, ki ga proizvajamo na naši lokaciji. Pridruži se nam in s svojim delom vplivaj proces dela in izdelavo zdravil.

Na lokaciji Prevalje v enoti Tehnične Storitve iščemo novega sodelavca za delovno mesto Tehnik vzdrževanja tehničnih storitev II (m/ž/d), ki bo odgovoren za upravljanje, nadzor delovanja in vzdrževanje energetskih naprav in sistemov ter podporo pri pripravi in izvedbi vzdrževanja in kalibracijah na svojem strokovnem področju (npr. komunalna infrastruktura, energetika, ravnanje z odpadki).


Vaše ključne odgovornosti:
• Upravljanje in nadziranje delovanja energetskih naprav.
• Izvajanje vzdrževalnih posegov in odpravljanje napak na energetskih sistemih.
• Izvajanje delovnih nalogov za vzdrževanje v skladu z opisom metod/procesov.
• Dokumentiranje izvedbe vzdrževanja, posodobitev CMMS (npr. VIS/SAP PM, SAP MM...) po zaključku vzdrževanja/kalibracije.
• Sodelovanje in nadzor pri izvajanju dejavnosti vzdrževanja zunanjih dobaviteljev.
• Določanje rezervnih delov za vzdrževanje in vodenje seznamov za prevzem.
• Sodelovanje pri zagonih in kvalifikacijah ter podpiranje dejavnosti, povezanih s projekti vzdrževanja na ravni lokacije.
• Predlaganje tehničnih izboljšav ter zagotavljanje koristnih predlogov.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe tehnične smeri (strojništvo, elektrotehnika ali mehatronika).
• Minimalno pet let delovnih izkušenj v primeru srednje poklicne izobrazbe oziroma minimalno dve leti v primeru srednje strokovne izobrazbe.
• Zaželjeno osnovno znanje angleškega jezika in znanje lokalnega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• Zaželen izpit za upravljalca kotlovskih naprav, ni pa pogoj.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo 3 mesecev in možnostjo podaljšanja tudi na drugih lokacijah (Lendava, Ljubljana, Mengeš).

Prijave z življenjepisom v slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 30. 11. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
SITE DEVELOPMENT
Slovenia
Prevalje
Technical Operations
Full Time
Temporary
Yes
careers default image
351958BR

Tehnik vzdrževanja tehničnih storitev II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account