349723BR
Jul 27, 2022
Belgium

Job Description

“100% Aseptisch. Ons doel is te waken over een steriele omgeving. Zo kunnen we onze medicijnen op een veilige en kwalitatieve manier maken.”
Binnen deze functie kom je in aanraking met heel wat verschillende technieken: stoomketelcontrole, waterbehandeling, compressoren, pompen, pijp- en netwerk, koeltechnische machines, ventilatie en luchtbehandelingskasten en elektrische schakelingen.

Jouw verantwoordelijkheden:
• Verantwoordelijkheid voor de optimale werking van de technische installaties,
• Uitvoeren van de dagelijkse controles en de nodige herstellingen aan de technische installaties en GMP-kritische ruimtes en dit volgens de gestelde prioriteiten en kwaliteitsnormen
• Opvolgen van Preventief en correctief als curatief onderhoud en het correct documenteren hiervan in de opvolgsystemen.
• Deelnemen aan de beurtwachtdienst tijdens de weekend en de nacht, voor nodige interventies bij foutmelding op de technische installaties door de gespecialiseerde techniekers nutvoorzieningen.
• Ondersteuning van de Engineering afdeling i.f.v. risicoanalyse voornamelijk naar de oplevering van projecten of projecten met impact op installaties
• Elke technieker kan ifv zijn/haar persoonlijke groei, buiten bovenstaande verantwoordelijkheden, tevens persoonlijke projecten toegewezen krijgen


Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Bachelor diploma behaald in een technische richting (elektromechanica, elektriciteit, industrieel ingenieur,...) of gelijkgesteld door ervaring
• Een eerste ervaring als technieker in een industriële omgeving
• Ervaring met ten minste 1 van onze gebruikte technieken (Perslucht, HVAC, Stoom, Elektriciteit (grote vermogen, laag- en hoogspanning), Stikstof of Stoom (clean en industrieel) en openstaan om andere disciplines bij te leren.
• Actieve deelnemen aan het engagement gemaakt in het kader van de kwaliteits- veiligheids- en milieusystemen.
• Teamgericht, flexibel, leergierig en stressbestendig

Bij voorkeur:
• Ervaring in een farmaceutische productieomgeving

Wat je van ons kan verwachten
Een contract van onbepaalde duur. Een vroege-dag-laat ploegenstelsel en eenmaal je bent opgeleid ook permanentie in het weekend. (Gemiddeld 7 weekends per jaar). Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken, een bedrijfsrestaurant en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO OPHTHALMOLOGY LOCAL MARKET
Belgium
Puurs
Facilities & Administration
Full Time
Regular
No
careers default image
349723BR

Farma Technieker

Apply to Job Access Job Account