349528BR
Jul 25, 2022
Hungary

Job Description

8! Ez a csapat létszáma.

Terület: Zala megye

A Sandoz, a Novartis divíziója, a generikus gyógyszerek és biohasonlók globális vezetője. Célunk, hogy a betegek számára úttörő szerepet játsszunk a hozzáférésben azáltal, hogy olyan új, megfizethető megközelítéseket fejlesztünk és forgalmazunk, amelyek kielégítetlen orvosi szükségletekre irányulnak. Célunk, hogy a világ vezető és legértékesebb generikus gyógyszergyártó vállalatává váljunk. Kiváló minőségű gyógyszerekből álló, minden főbb terápiás területet lefedő széles portfóliónk 2019-ben 9,7 milliárd USD árbevételt ért el.

Legfontosabb feladatok:
A feladatok magában foglalják, de nem kizárólag:

• A saját, földrajzilag meghatározott területén a kitűzött eladási, aktivitási és egyéb teljesítménycélok elérése magas szintű vevőkapcsolatok kiépítésén, fenntartásán, fejlesztésén keresztül.
• A tervben előre meghatározott – az ügyfelek látogatását érintő 1/3 területi aktivitási paraméterek elérése (lefedettség, látogatási napok száma, látogatási gyakoriság).
• Meghatározott Sandoz termékek promócionálása a marketing és értékesítési terveknek, valamint belső szabályoknak, etikai-törvényi előírásoknak megfelelően.
• Szakszerű tevékenységével biztosítja a Sandoz Rx termékek gyógyszertári elérhetőségét, versenyelőnyét a piacon a cég által biztosított programon keresztül.
• Kiemelkedő tudás megszerzése és fenntartása, valamint a megszerzett elméleti tudás gyakorlati alkalmazása a kulcsfontosságú Sandoz termékekre vonatkozó technikai információkat (termék- és kapcsolódó terápiás területek), termékstratégiákat, pozicionálásukat, a hozzájuk tartozó kulcsüzeneteket, értékesítési és marketingprogramokat és eladástechnikai ismereteket illetően.
• Rendszeres adminisztratív teendők ellátása, különös tekintettel az orvosszakmai eszközök, minták, demonstrációs eszközök nyilvántartására.
• A Sandoz termékekkel kapcsolatok adverz események jelentésére, a havi költségelszámolás pontos, időben történő elkészítésére és a látogatásokkal kapcsolatos adatok napi lejelentésére az alkalmazott rendszeren keresztül.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Amit magaddal hozol a munkára:

• Min. 3 éves szakmai tapasztalat.
• Magyar nyelvtudás.
• Egészségügyi főiskolai végzettség.
• Pharma tapasztalat.
• Kiváló kommunikációs készség.
• Ügyfélkapcsolatok kezelése összetett környezetben, az összes partner igényeinek megértése.

Vonzó készségek:

• Angol nyelvtudás
• Diabetológia, kardiológia területi tudás.


Miért a Sandoz?

500 millió beteghez jutottak el a Sandoz generikus és biohasonló gyógyszerek 2021-ben. Mindez büszkeséggel tölt el bennünket, bár tudjuk, hogy többet is tehetünk, hogy úttörő módon segítsük a gyógyszerekhez való hozzáférést az egész világon.

Hogyan fogjuk ezt elérni? Hiszünk abban, hogy az orvostudomány és a digitális fejlődés találkozásánál újabb felismerések, friss szemléletmód és úttörő megoldások találhatók. Hiszünk abban, hogy a sokszínű, méltányos és befogadó környezet új munkamódszerekre inspirál.

Meggyőződésünk, hogy a bennünk rejlő lehetőségek egy feddhetetlen, a kíváncsiság és rugalmasság által áthatott, felhatalmazó kultúrában teljesedhetnek ki igazán. Hiszünk benne, hogy együttműködésben, a világ legkeményebb egészségügyi kihívásainak kíméletlen és céltudatos legyőzésével újraalkothatjuk a lehetséges fogalmát. Hiszünk ebben, hiszen az élet legnagyobb kockázata, ha soha nem próbálkozunk.

Képzeld el, hogy Te mit tehetnél ezért a Sandoznál!

Elkötelezettség a sokféleség és a befogadás iránt

A Novartis csoport elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő, befogadó munkakörnyezetet és sokrétű csapatképviselőket hozzon létre az általunk szolgált betegek és közösségek számára.

Csatlakozz a Novartis hálózatunkhoz:

Ha ez a pozíció nem a Te tapasztalataidnak vagy karrier céljaidnak megfelelő, de kapcsolatban szeretnél maradni, hogy többet tanulj a Novartisról és a karrier lehetőségekről, akkor csatlakozz a Novartis hálózathoz itt: https://talentnetwork.novartis.com/network


Mi a Sandoz vagyunk, egy Novartis részleg. Csatlakozz hozzánk és segíts újragondolni a gyógyszereket.
SANDOZ
COMMERCIAL OPS EUROPE SZ
Hungary
Budapest
Sales
Full Time
Temporary
No
careers default image
349528BR

Medical Sales Representative

Apply to Job Access Job Account