348832BR
Jul 23, 2022
Belgium

Job Description

2000 stuklijsten per jaar - je hebt rechtstreeks impact op productie en draagt bij tot de correcte fabricatie van onze medicijnen.

Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• Als masterdata specialist zorg je voor het beheer van stamgegevens gerelateerd aan materialen, stuklijsten en productievoorschriften (‘master data’) die nodig zijn voor het sturen van het fabricatieproces van de producten gemaakt in Puurs.
• Het capteren van de aanmaak of wijziging van materialen en stuklijsten in SAP door het Master Data Operating Center, het aanvullen ervan met productiegerelateerde master data, en het opvolgen van de goedkeuring ervan in het locale Manufacturing Execution System (PoemaC
• Het beheer van labels en het coderen van productievoorschriften, zoals die voor bedrukking van lotvariabele gegevens, serialisatie en aggregatie zoals vereist door de geldende wetgevingen en standaarden.
• Je bent het aanspreekpunt voor vragen in verband met master data, zowel voor collega’s in de Puurs productiesite als voor collega’s in het Operating Center. Je participeert als Master Data Specialist in cross-functionele project teams in verband met nieuwe lanceringen, serialisatie/aggregatie vereisten. Je beheert en onderhoudt basiskennis SAP Master Data processen.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Minimaal bachelor. Optimaal bachelor met werkervaring in master data functie of gelijkaardige functie
• Cross-departementeel begrip van processen en relaties, kennis van het beheer van farmaceutische en technische documenten, GMP-concepten.
• Uitstekende kennis van het Nederlands en het Engels
• Zeer nauwkeurig, gestructureerd en goede communicatievaardigheden
• Vlot met verschillende IT-systemen. Kennis van SAP is een pluspunt.

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO OPHTHALMOLOGY LOCAL MARKET
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
348832BR

Manufacturing Systems Associate - master data

Apply to Job Access Job Account