348699BR
Jul 20, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti!
Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Vaše ključne odgovornosti:
• Sodelovanje pri izbiri, namestitvi in validaciji programske opreme vezane na računalniško podprto analitsko opremo; zagotavljanje periodičnih aktivnosti skozi celoten življenjski cikel programske opreme.
• Aktivno sodelovanje z lokalno in globalno IT ekipo.
• Pomoč uporabnikom za zagotavljanje nemotenega delovanja računalniško podprte laboratorijske opreme.
• Sistemsko skrbništvo – aktivnosti izbire, uvedbe nove opreme; zagotavljanje periodičnih aktivnosti skozi celoten življenjski cikel laboratorijske opreme.
• Izvajanje usposabljanja sodelavcev za delo.
• Izdelava in revizija splošnih postopkov (SOP), uvajanje globalnih postopkov ter izdelava/revizija dokumentacije vezane na računalniško podprto analitsko opremo.
• Sodelovanje pri inšpekcijah (razlaga primarnih podatkov, poročil, postopkov in načina dela).
• Reševanje odstopov vezanih na računalniško podprto analitsko opremo, podajanje predlogov za izboljšave.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja računalniške ali druge primerljive tehnične smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• 1 leto delovnih izkušenj s področja računalništva, kakovosti, razvoja ali proizvodnje.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 03.08.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?
766 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2021. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj. 

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
348699BR

Specialist kontrole kakovosti za računalniško podprto lab. opremo

Apply to Job Access Job Account