348207BR
Aug 12, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Lepo vas vabimo, da se pridružite proizvodnji aseptičnih izdelkov, kjer boste z vašim delom pomagali različnim bolnikom po vsem svetu.

Vaše ključne odgovornosti:
• Izvajanje operacije v razvojnoproizvodnem procesu po predpisanih postopkih.
• Izpolnjevanje proizvodne dokumentacije in izvajanje predpisane inprocesne kontrole.
• Izvajanje čistilnih postopkov v skladu s predpisi, ter čiščenje strojev in strojnih delov v povezavi s preventivnim vzdrževanjem.
• Sodelovanje pri izvajanju nastavitev in zamenjav strojnih delov, pri planiranih in neplaniranih posegih ter odpravi napak na opremi in sistemih, ter sodelovanje pri zagonih in kvalifikacijah nove opreme in sistemov.
• Odgovornost za izvajanje internega transporta.
• Pravilno in pravočasno izvajanje čiščenja, priprave in sterilizacije (po potrebi) proizvodne opreme in proizvodnih prostorov.
• Upravljanje in sodelovanje pri proizvodnih procesih.
• Izvajanje in nadzorovanje vseh dodeljenih dejavnosti v skladu s proizvodnim načrtom in veljavnimi GMP-ji, delovnimi, obratovalnimi, okoljskimi in varnostnimi navodili ter smernicami.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe (katerekoli smeri).
• Osnovna računalniška pismenost.
• Visoka motivacija, želja ter pripravljenost za učenje in delo.

Oblika zaposlitve bo dogovorjena med Lek d.d. in izbranim/-i kandidatom/-i.

Prijave z življenjepisom lahko oddate najkasneje do 15.08.2022 preko spletne povezave.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Zakaj Novartis?
Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.
Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO SANDOZ TECHOPS
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Da
careers default image
348207BR

Operater (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account