347800BR
Aug 11, 2022
Belgium

Job Description

Op 14/9/2022 van 14u - 18u organiseren we een QP jobevent op onze productiesite in Puurs.

Wat kan je verwachten?
- Meer informatie over wat je kan verwachten tijdens een
QP stage bij Novartis. Je mag namelijk zelf je stage samenstellen.
- Een speeddate evenement waarbij je kennis kan maken met verschillende managers en ook de huidige QP stagiaires

Hoe deelnemen?
Solliciteer op deze vacature en we bevestigen nadien je deelname aan dit event.


5! Dit zijn het aantal verschillende afdelingen waar je als stagiaire wordt ingezet en je kan proeven van het bedrijfsleven.

Jouw verantwoordelijkheden.

Novartis biedt je de kans om tijdens je stage kennis te maken met verschillende afdelingen en om aan verschillende projecten mee te werken. Tijdens je stage krijg je ondersteuning en coaching vanuit de verschillende teams. We bieden je de opportuniteit om je kennis te verruimen en te proeven van een gevarieerde industrie-ervaring.
Je krijgt de kans om zelf je stage samen te stellen. Je komt eerst met alle afdelingen in contact en je kan nadien in samenspraak met je begeleider kiezen waar je graag de nadruk op wilt leggen. (Quality, Labo, Production, Validation, Engineering,)

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Job Sourcing Statement

You are applying to be part of the Novartis Talent Pool. We are not currently recruiting for this role but we are building a pipeline for future opportunities. If you would like to be considered for a similar position in future, then please submit your CV.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:

• Je volgt een Master na Master opleiding in de Industriële Farmacie
• Daarnaast laat je je kenmerken door jouw nauwkeurigheid en leergierigheid.
• Als echte teamplayer, weet je je vlot uit te drukken en straal je veel dynamiek uit.
• Verder ben je analytisch ingesteld en beschik je over een gezonde verantwoordelijkheidszin.
• Je bent communicatief en je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Engels.

Wat je van ons kan verwachten

Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, een flexibel glijtijdsysteem, een vooruitstrevende CAO, …

Waarom je kiest voor Novartis?

769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

Imagine what you could do at Novartis!


Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen

#LI-NOV

#quality#assurance#engineer#qa#pharmaceuticals#pharma#apotheker#QP#IndustrieApotheker#Stage#Traineeship#qualifiedPerson
Novartis Technical Operations
NTO OPHTHALMOLOGY LOCAL MARKET
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Internship
No
careers default image
347800BR

Industrie Apotheker - QP stage

Apply to Job Access Job Account