347668BR
Jul 07, 2022
Belgium

Job Description

“70 verschillende medicijnen zien het licht op onze site.” Als procesoperator sta je in voor de bereidingen van onze medicijnen en help je patiënten wereldwijd.

Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden zijn, maar zijn niet beperkt tot:
• Je gebruikt de aangeleerde scheikundige kennis en aseptische technieken om mbv de nodige apparatuur een steriel product te bekomen.
• Je voert GMP kritische activiteiten correct uit en voert staalnames voor omgevingscontrole uit
• Je volgt de planning nauw op en zo verzeker je de continuïteit in bevoorrading van afvulmachines
• Je meldt mogelijke fouten / problemen aan supervisor en zoekt actief mee naar oplossingen. Daarbij doe je ook voorstellen tot optimalisatie van operationele taken zowel ter verbetering van kwaliteit als verbetering van efficiëntie.
• Je bedient en controleert de werking van het equipment daarnaast streef je samen met onderhoudsdienst naar een maximale productiviteit en goed functioneren van het equipment
• Je zorgt voor een zorgvuldige en accurate documentatie van de productiegegevens in het productie dossier.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Opleiding Chemie of (Electro)mechanica of gelijkgesteld door ervaring.
• Uitstekende kennis van het Nederlands aangevuld met een goede kennis van het Engels.
• Bereid om in 3-ploegen (vroeg-laat-nacht) te werken. Openstaan voor weekendwerk.
• Sterke teamplayer, flexibel ingesteld en leergierig.
• Ervaring in farmaceutische productieomgeving/kennis van GMP is een heel grote meerwaarde

Wat je van ons kan verwachten
Een vast contract van onbepaalde duur in een 3 ploegenstelsel. Een open bedrijfsklimaat, een stimulerende bedrijfscultuur, kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen, een aangepaste omkadering, aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, een vooruitstrevende CAO, …

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO OPHTHALMOLOGY LOCAL MARKET
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
347668BR

Procesoperator

Apply to Job Access Job Account