347339BR
Jun 29, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti!
Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Iščemo Specialista upravljanja kakovosti v oddelku Zagotavljanje Skladnosti za Slovenijo in Operativni Center za UK podporo izvajanja aktivnosti Centra za kontrolo kakovosti (QLS) na področju kontrole kakovosti majhnih in velikih molekul.

Vaše ključne odgovornosti:
• Razvoj internega sistema kakovosti na področju obvladovanja opreme, prostorov in sistemov v skladu s farmacevtsko zakonodajo, dobrimi farmacevtskimi praksami in Novartisovimi standardi.
• Izdelava sistemskih in splošnih postopkov za vzpostavitev in zagotavljanje sistema kakovosti za področje procesov, prostorov in sistemov, ter sodelovanje in potrjevanje predlogov za spremembe.
• Pregled in potrjevanje tehnično-tehnološke in analitske dokumentacije vključno s kvalifikacijsko / validacijsko dokumentacijo.
• Obvladovanje zunanjih laboratorijev (Odobravanje in nadzor) in obvladovanje QAA za izvajalce vzdrževanja laboratorijske opreme.
• Izvedba notranjih in zunanjih presoj sistema kakovosti.
• Sodelovanje pri inšpekcijskih nadzorih.
• Potrjevanje ustreznosti izvedenih raziskav o odstopih, po potrebi sodelovanje in usmerjanje poteka raziskav.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolsko/univerzitetno stopnjo izobrazbe tehnične, farmacevtske, kemijske ali druge naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 13.07.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
347339BR

Specialist upravljanja kakovosti – operacije (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account