347275BR
Jun 29, 2022
Slovenia

Job Description

Iščemo dinamično in motivirano osebo, ki si želi dela in izzivov v enoti Kontrole Kakovosti v AI Lendava.

Kot Vodja laboratorija Kakovosti (m/ž/d) boste odgovorni za vodenje in razvijanje kadrov ter skrbeli za optimizacijo procesa dela v analitskem laboratoriju. Odgovorni boste za nemoteno izvajanje laboratorijskih aktivnosti s ciljem servisiranja kupcev, zagotavljanja skladnosti z zakonodajo, internimi predpisi ter zagotavljali delo skladno z dobro laboratorijsko prakso. Poleg tega boste še skrbeli za stroškovno učinkovitost oddelka, zagotavljanje in implementacijo strokovnih znanj ter optimizacijo procesov.

Vaše ključne odgovornosti:
• Zagotavljanje, da so vse dejavnosti v skladu s trenutnimi dobrimi praksami, vključno s celovitostjo podatkov. Izvajanje nadzora nad aktivnostmi v kontroli kakovosti.
• Zagotavljanje skladnosti delovanja in razvoja analitskega laboratorija v skladu z veljavnimi zakonskimi zahtevami in smernicami ter sodelovanje pri inšpekcijah.
• Spremljanje trendov na področju analitike ter skrb za usklajeno in učinkovito delovanje kontrole kakovosti znotraj enote. Zadolženi boste za iskanje priložnosti za izboljšanje produktivnosti in usklajevanje njihovega izvajanja.
• Odgovorni boste za vzpostavitev in/ali vzdrževanje sistemov z namenom zagotavljanja učinkovitosti analiz kontrole kakovosti za sproščanje / stabilnost ter uvedbo in validacijo novih analitskih metod.
• Odgovorni boste za osebni in strokovni razvoj ter razvoj sodelavcev.
• Ostale naloge določene s pogovorom o ciljih in s kazalniki uspešnosti.
• Druge naloge po navodilu nadrejenega in naloge na podlagi posebnega imenovanja.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja izobrazbe farmacevtske, biološke, kemijske, mikorbiološke ali druge naravoslovne smeri.
• Minimalno 5 let delovnih izkušenj na področju kakovosti, razvoja, proizvodnje v farmacevtski industriji ali na primerljivih delovnih mestih.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 13.07.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

V Novartisu si prizadevamo k vključenosti oseb z invalidnostjo in zagotavljanju ustreznih prilagoditev delovnega okolja posameznikom z omejitvami. V kolikor zaradi bolezni ali invalidnosti potrebujete ustrezne prilagoditve v kateremkoli delu selekcijskega procesa oziroma potrebujete prilagoditve pri izvajanju osnovnih nalog na delovnem mestu, nam pišite na naslov [email protected] in navedite, kakšne prilagoditve potrebujete ter vaše kontaktne podatke. Prosimo, vključite tudi podatek o številki razpisa, na katerega se prijavljate.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Lendava
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
347275BR

Vodja kontrole Kakovosti (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account