347059BR
Aug 04, 2022
Netherlands

Job Description

766 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Ben jij een HBO/WO (Digital) Marketing & Communicatie student met interesse in de gezondheidszorg? Lees dan snel verder!

Waarom stage lopen bij Novartis?

Novartis is één van de meest innovatieve en digital gedreven farmaceuten in Nederland.
Een stage bij Novartis laat jou de wereld buiten je opleiding zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Bij deze 5 à 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied. Daarnaast kun je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de zorg in Nederland.

Wat ga je doen?

Binnen Novartis Nederland maak je deel uit van de afdeling Reumatologie, die onder andere verantwoordelijk is voor de commerciële strategie en implementatie van geneesmiddelen op het gebied van Reuma. Je komt te werken in een team van 11 mensen met medische, marketing en sales functie. Binnen de afdeling is er een opdracht aanwezig waarmee je een thesis kan schrijven aan de hand van een onderzoeksvraag. Dit kan een afstudeerstage of een meeloopstage zijn afhankelijk van de vereisten van jouw opleiding.

Op het moment wil het team de huidige communicatie portal voor Nederlandse reumatologen Nederland gebruik van maken, veranderen. Aan de hand van een benchmark en analyse ga je kijken welke mogelijkheden er zijn, wat er momenteel in de markt aanwezig is, welke behoefte er is bij de doelgroep en ga je duidelijk in kaart brengen hoe de huidige portal aangepast kan worden en aantrekkelijker gemaakt kan worden om in deze behoefte te voorzien. Je gaat onder andere kijken naar de technische aspecten; hoe is de huidige opzet, taalgebruik en storyflow en hoe kan deze vernieuwender worden gemaakt. Tevens houd je daarbij compliance goed in de gaten want niet alles kan gecommuniceerd worden voor inlog. Wat werkt er op het moment goed en hoe zou de portal eruit kunnen komen te zien? Hoe kunnen we dit nog beter onderdeel maken van de algehele digitale (communicatie) strategie? En wat is jouw advies om dit binnen Novartis naar een eenduidige aanpak te vertalen? Je krijgt dus de kans onze portal verder te professionaliseren zodat dit nu en op de lange termijn succesvol is.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Om deze stage succesvol af te ronden ben jij:

• een HBO of WO student in de richting (Digital) Marketing;
• een creatief persoon met een proactieve houding;
• zelfstandig en hou je van aanpakken;
• sociaal en heb je een open persoonlijkheid, laat je je niet afschrikken door een portie verantwoordelijkheid en vindt je het leuk om écht van toegevoegde waarde te zijn;
• in het bezit van een uitstekende beheersing van de Nederlandse - en Engelse taal in woord en geschrift;
• full-time of minimaal 4 dagen per week beschikbaar gedurende 5 a 6 maanden.

Wat bieden wij?

• goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
• een internationale werkomgeving;
• veel verantwoordelijkheid;
• een flexibele werkplek op kantoor (minimaal 2 dagen per week op kantoor aanwezig, zorgt ervoor dat jij een zo goed mogelijk beeld krijgt) en vanuit thuis.

Je standplaats is Amsterdam. Het kantoor bevindt zich naast station Amsterdam Bijlmer Arena. Je krijgt een marktconforme stagevergoeding. De hoogte is afhankelijk van welke opleiding je doet. Je ontvangt daarnaast een reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart. De startdatum bepalen we in overleg, maar kan zo snel mogelijk.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij één van de grootste farmaceuten ter wereld? Solliciteer dan nu!

Voor vragen of meer informatie over het recruitment proces kun je contact opnemen met [email protected].

Meer informatie over stage lopen bij Novartis Nederland? Bezoek onze website: https://www.novartis.nl/carrieres/stage-lopen-bij-novartis-nederland en kijk op ons LinkedIn-kanaal: Novartis Pharma Nederland.
PHARMA
REGION EUROPE PHARMA
Netherlands
Amsterdam
Interns/Students on Novartis Payroll
Full Time
Internship
No
careers default image
347059BR

Stage Digital Marketing

Apply to Job Access Job Account