346454BR
Jun 27, 2022
Slovenia

Job Description

Do 400 palet končnih izdelkov odpremimo dnevno na lokaciji Lendava. Pridruži se ekipi motiviranih kolegov in pomagaj pri nemotenem skladiščnem procesu.

Vaše ključne odgovornosti:
• Izvajanje fizične aktivnosti poslovanja za področje dela oskrbe internih in eksternih kupcev s storitvami skladiščnega poslovanja (prevzem, vzorčenje, skladiščenje, izdaja materiala, kontroling procesov, izvajanje manipulativnih del, paletiranje, čiščenje,…).
• Izvajanje internega transporta z viličarjem (znotraj proizvodnih lokacij in med objekti lokacije).
• Zagotavljanje in nadzorovanje pogojev okolja skladiščnega poslovanja in ostalih prostorov za izvedbo procesa (čistoča, deratizacija, temperatura, ZVO pogoji, izredni dogodki).
• Izvajanje pretakanja topil, tehtanje.
• Opravljanje administrativno knjigovodska dela.
• Nadzorovanje prevoznikov in vozil po kriteriju ADR in dovolilnic za izvajanje transporta v cestnem prometu znotraj RS.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska poklicna stopnja izobrazbe tehnične ali druge ustrezne smeri.
• Izkušnje z vožnjo viličarja.
• Poznavanje orodij MS Office.
• Fizična pripravljenost, motiviranost.

Zaželene izkušnje
• Zaželen Izpit za upravljanje delovnih naprav (viličar, regalno dvigalo).
• Zaželeno znanje angleškega jezika.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo 6 mesecev in možnostjo podaljšanja v pogodbo za nedoločen čas.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 11.07.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO STRATEGY & OPERATIONS
Slovenia
Lendava
Poln delovni čas
Določen čas
Da
careers default image
346454BR

Skladiščnik II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account