345864BR
May 24, 2022
Hungary

Job Description

1! Mi vagyunk az első számú generikus cég Magyarországon.

A Sandoz, a Novartis divíziója, a generikus gyógyszerek és biohasonlók globális vezetője. Célunk, hogy a betegek számára úttörő szerepet játsszunk a hozzáférésben azáltal, hogy olyan új, megfizethető megközelítéseket fejlesztünk és forgalmazunk, amelyek kielégítetlen orvosi szükségletekre irányulnak. Célunk, hogy a világ vezető és legértékesebb generikus gyógyszergyártó vállalatává váljunk. Kiváló minőségű gyógyszerekből álló, minden főbb terápiás területet lefedő széles portfóliónk 2019-ben 9,7 milliárd USD árbevételt ért el.

Legfontosabb feladatok:
A feladatok magában foglalják, de nem kizárólag:

• Az értékesítési osztály dolgozóinak (orvoslátogatók, régióvezetők, értékesítési vezető) napi munkájának támogatása, segítése a kapcsolódó adminisztratív, szervezési, ügyintézési, előkészítési feladatok elvégzésével, illetve egyes feladatok koordinálása/ellenőrzése, melyek gyakornok bevonásával készülnek el.
• Kimutatások, táblázatok előkészítése, a jóváhagyási és beszerzési folyamatok menedzselése, felügyelete.
• Referálókkal kapcsolatos ügyintézés és folyamatos kapcsolattartás, ügyintézés, szükség esetén problémamegoldás az orvos-látogatók, illetve az értékesítési vezetők napi tevékenységével kapcsolatban.
• Az orvosi minta kampány lebonyolítása (jegyzőkönyvek adminisztárciója ).
• Értékesítési csapatot érintő programok kapcsán szervezési, lebonyolítási feladatok.
• Gyakornoki feladatok kiosztása, felügyelete, helyettesítése.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Amit magaddal hozol a munkára:

• Felsőoktatási végzettség.
• Jó kommunikációs készség.
• Jó adminisztrációs készség.
• Kollboráció, csapatjátékosság.
• Precízitás.
• Folyékony Angol nyelvtudás.

Vonzó készségek:

• IT skills (Excel, PPT, Word).

Miért a Sandoz?

500 millió beteghez jutottak el a Sandoz generikus és biohasonló gyógyszerek 2021-ben. Mindez büszkeséggel tölt el bennünket, bár tudjuk, hogy többet is tehetünk, hogy úttörő módon segítsük a gyógyszerekhez való hozzáférést az egész világon.

Hogyan fogjuk ezt elérni? Hiszünk abban, hogy az orvostudomány és a digitális fejlődés találkozásánál újabb felismerések, friss szemléletmód és úttörő megoldások találhatók. Hiszünk abban, hogy a sokszínű, méltányos és befogadó környezet új munkamódszerekre inspirál.

Meggyőződésünk, hogy a bennünk rejlő lehetőségek egy feddhetetlen, a kíváncsiság és rugalmasság által áthatott, felhatalmazó kultúrában teljesedhetnek ki igazán. Hiszünk benne, hogy együttműködésben, a világ legkeményebb egészségügyi kihívásainak kíméletlen és céltudatos legyőzésével újraalkothatjuk a lehetséges fogalmát. Hiszünk ebben, hiszen az élet legnagyobb kockázata, ha soha nem próbálkozunk.

Képzeld el, hogy Te mit tehetnél ezért a Sandoznál!

Elkötelezettség a sokféleség és a befogadás iránt

A Novartis csoport elkötelezett amellett, hogy kiemelkedő, befogadó munkakörnyezetet és sokrétű csapatképviselőket hozzon létre az általunk szolgált betegek és közösségek számára.

Csatlakozz a Novartis hálózatunkhoz:

Ha ez a pozíció nem a Te tapasztalataidnak vagy karrier céljaidnak megfelelő, de kapcsolatban szeretnél maradni, hogy többet tanulj a Novartisról és a karrier lehetőségekről, akkor csatlakozz a Novartis hálózathoz itt: https://talentnetwork.novartis.com/network


Mi a Sandoz vagyunk, egy Novartis részleg. Csatlakozz hozzánk és segíts újragondolni a gyógyszereket.
SANDOZ
COMMERCIAL OPS EUROPE SZ
Hungary
Budapest
Sales
Full Time
Regular
No
careers default image
345864BR

Rx Sales Assistant

Apply to Job Access Job Account