345611BR
Jun 13, 2022
Slovenia

Job Description

9 let zapored!
Lek med najuglednejšimi slovenskimi podjetji.

Pridružite se nam in skupaj z nami soustvarjajte medicino!

Novartisove tehnične operacije imajo ključno vlogo pri uresničevanju poslanstva podjetja z zagotavljanjem proizvodne tehnologije, ki omogoča prebojne medicinske inovacije in pravočasno oskrbo pacientov z zdravili. Preberite si več o zanimivih področjih v tej diviziji ter postanite del inovativnih in raznolikih ekip, ki prispevajo k izboljšanju in podaljševanju življenja ljudi po vsem svetu!

Proizvodnja, znanost in tehnologija – Sodelavci na tem področju uvajajo procesne in tehnične izboljšave ter skrbijo za prenos tehnologij v sodelovanju s strokovnjaki iz področja razvoja, proizvodnje, inženiringa, oskrbovalne verige in drugih funkcij. V letošnjem letu pričakujemo zaposlitve na delovnih mestih Skrbnik procesnih tehnologij, Vodja tehnoloških prenosov, Skrbnik produktov in MS&T raziskovalec.

Proizvodnja – Sodelavci na tem področju skrbijo za kakovostno izvajanje in upravljanje postopkov v proizvodnji učinkovin, polizdelkov oz. izdelkov z najnovejšo računalniško vodeno tehnologijo. Poleg Operaterjev in Tehnikov so v proizvodnji prisotni še Tehnologi, ki opravljajo vlogo vsebinskega strokovnjaka za postopke, usklajevanje in zagotavljanje strokovne in tehnične podpore v procesih, uvajanje nove opreme, sodelovanje pri prenosih in zagonih opreme, izdelavo tehnične dokumentacije in reševanje odstopov.

Kakovost – Sodelavci na področju Kakovosti so odgovorni za načrtovanje in izvedbo analitskih študij (razvoj, verifikacije, validacije in prenosi metod), sodelovanje pri razvoju, implementaciji in preverjanju skladnosti internega sistema kakovosti, zniževanje rizikov povezanih s kakovostjo izdelkov/učinkovin in zniževanje stroškov slabe kakovosti. Za visoke standarde kakovosti v vseh delovnih procesih, v razvoju in proizvodnji zdravil ter pri oskrbi trgov, skrbijo vrhunsko usposobljeni in izkušeni eksperti ter specialisti upravljanja in kontrole kakovosti, eksperti AS&T, laboratorijski analitiki ter strokovni sodelavci kontrole kakovosti. Pridružite se nam na področju Kakovosti, kjer bomo v letošnjem letu zaposlovali na delovnih mestih: Ekspert kontrole kakovosti, Ekspert upravljanja kakovosti, Laboratorijski analitik, Ekspert AS&T, Globalni manager za sistem kakovosti.

Oskrbovalna veriga in logistika – Sodelavci v teh oddelkih so dnevno v stikih z Novartisovimi enotami po celem svetu. Zagotavljajo ustrezno ravnotežje med oskrbo in povpraševanjem, postavitev in nadzor nad izvajanjem optimalnega nabavnega plana s ciljem izboljšanja sodelovanja s kupci ter dobavitelji proizvodnih kapacitet. Vodijo, razvijajo in izvajajo aktivnosti celotnega življenjskega procesa izdelkov tretjim strankam od lansiranja do ukinitve. V letošnjem letu bomo zaposlovali sodelavke in sodelavce na delovnih mestih Manager nabave tretjih dobaviteljev, Projektni vodja upravljanja življenjske krivulje izdelka, Manager oskrbovalne verige, Vodja projektov, Vodja načrtovanja zmogljivosti in še mnogo drugih.

Inženiring – Na tem področju so sodelavci kot tehnologi proizvodnega inženiringa odgovorni za vzdrževanje in razpoložljivost opreme za proizvodnjo, uvajanje tehničnih in tehnoloških izboljšav ter sodelovanje pri investicijskih in drugih projektih, skladno z zakonodajo, internimi predpisi, dobrimi praksami in poslovnimi cilji. Preizkusite pa se lahko tudi na področju avtomatizacije, zanesljivosti, projektnega dela ali zagonov in kvalifikacij. V letošnjem letu bomo zaposlovali nove sodelavce na delovna mesta Tehnolog proizvodnega inženiringa, ki bodo odgovorni za različna področja, Inženir avtomatizacije, Skrbnik aplikacij, Projektant in podobna.

V kolikor so vam opisana področja zanimiva in bi želeli izvedeti več o vseh prostih priložnostih iz posameznega področja, vas vabimo da svojo prijavo posredujete preko tega Splošnega povpraševanja.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Job Sourcing Statement

Prijavljate se v Novartisovo bazo talentov. Trenutno nimamo odprtih pozicij za razpisano delovno mesto ampak gradimo bazo talentov za prihodnje priložnosti. Če želite, da vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti, prosim predložite vaš življenjepis.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Radovednost, dinamičnost, želja po učenju in razvoju.
• Proaktivnost in samostojnost ter timska naravnanost.
• Prilagodljivost za delo v hitro spreminjajočem se delovnem okolju in sposobnost delovanja v globalnem matričnem okolju.

Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: Slovenija (Ljubljana, Mengeš, Lendava, Prevalje).

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.
CTS
HR NBS
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
345611BR

Priložnosti v Novartisovih tehničnih operacijah (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account