345137BR
Jun 30, 2022
Belgium

Job Description

380 oogdruppel medicijnen is het aantal flesjes die onze 3 hogesnelheidslijnen per minuut produceren. Help je mee om de efficiency van deze lijnen ter verhogen
De technisch operator van de steriele afvulling staat in voor het zelfstandig bedienen van de afvulapparaten en trayloaders volgens de geldende kwaliteitsnormen en procedures opgesteld voor de steriele afdeling. Daarnaast streef je naar een maximale productiviteit en goed functioneren van de afvullijn.

Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• Je gebruikt de aangeleerde aseptische technieken om met de nodige afvulapparatuur een steriel product af te vullen.
• Je bedient en controleert de afvulapparatuur.
• Je meldt technische – en kwaliteitsproblemen aan lijnhoofden/supervisie
• Je begeleidt de opstart van de productielijn en noteert alle problemen die zich tijdens opstart voordoen, en waar mogelijk verhelpt je deze problemen onmiddellijk.
• Je neemt nota van alle parameters die de goede werking van de machines beïnvloeden en analyseert deze.
• Je maakt aseptische connecties tussen reactoren en afvullijnen
• Je voert ook steriele staalnames uit
• Je voert correct uit en documenteert controles en lijnopruiming/lijnvrijgaves uit
• Je reinigt en desinfecteert de steriele zones en afvulmachines volgens de geldende procedures
• In samenspraak met de medewerkers van de afdeling Maintenance zorg je ervoor dat er voldoende kennis opgebouwd wordt om de machines optimaal te laten werken.
• Opleiden van nieuwe collega’s via “on-the-job” training zodat de nieuwe collega’s kunnen gekwalificeerd worden in het uitvoeren van de kritische GMP-activiteiten

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

• Secundair diploma behaald bij voorkeur in technische richting of gelijkgesteld door ervaring
• Praktisch/technische ingesteldheid, in staat om een machines bij te stellen en om te bouwen.
• Je bent in staat om kritische activiteiten volgens geldende procedures te volgen in een steriele omgeving: vb omkleden, interventies, ...
• Zin voor organisatie, orde, administratie, nauwkeurig werken en oog voor kwaliteit
• Goede communicatieve vaardigheden en teamgericht
• Je bent flexibel en staat open om in 3 -ploegen te werken (vroeg-laat-nacht)

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO OPHTHALMOLOGY LOCAL MARKET
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
Yes
careers default image
345137BR

Technisch Operator Filling

Apply to Job Access Job Account