345103BR
May 11, 2022
Slovenia

Job Description

Zaposlitvene priložnosti v Kakovosti v Industrijskemu centru za biotehnologijo Mengeš

Opravljajte delo, ki ga imate radi! Bodite navdihnjeni z novimi priložnostmi. Ne glede na to, ali ste izkušen strokovnjak, ki išče svoj naslednji izziv, ali študent s sanjami o oblikovanju prihodnosti, mi vas bomo spremljali od trenutka ko se nam pridružite.

Želite s svojim delom pomagati bolnikom po vsem svetu? Brez preverjanja in zagotavljanja kakovosti v vseh točkah procesa ne moremo zanesljivo zgraditi in ohraniti zaupanja bolnikov. Vam to poslanstvo predstavlja vrednoto?
Želite biti del ekipe v kakovosti, ki jo združuje želja po učenju, sodelovanju in natančnost? Kot nadzor kakovosti zagotavljamo, da pri nas proizvedene biološke učinkovine niso samo dobre za bolnike, temveč tudi varne.

Rastemo... in zaposlujemo. Pridružite se nam!
Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin bo v letu 2022 proizvedenih v najnovejši biotehnološki proizvodnji v Mengšu.

Širimo proizvodne kapacitete, uvajamo inovativne tehnologije, širimo portfelj bioloških zdravil, vzpostavljamo nove laboratorije MS&T z najsodobnejšo opremo.
Vabimo vas, da se pridružite edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo in prispevate k razvoju, kakovosti in proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi.
Kot ekspert v kakovosti lahko spoznate napreden proizvodni proces, najnovejšo tehnologijo in s pomočjo mentorjev nadgradite svoje znanje.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Job Sourcing Statement

Prijavljate se v Novartisovo bazo talentov. Trenutno nimamo odprtih pozicij za razpisano delovno mesto ampak gradimo bazo talentov za prihodnje priložnosti. Če želite, da vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti, prosim predložite vaš življenjepis.

Minimum Requirements

Pridružite se kot Ekspert upravljanja kakovosti za področja:
Ekspert upravljanja kakovosti procesa proizvodnje bioloških zdravil, ki vzpostavlja in zagotavlja sistem kakovosti za proizvodnjo bioloških zdravil, sodeluje pri iskanju rešitev in izboljšav s sodelavci proizvodnje, MS&T in ostalimi funkcijami.

Ekspert upravljanja kakovosti za visokotehnološko opremo, ki zagotavlja uvajanje novih proizvodnih linij, implementacijo nove visokotehnološke opreme in sistemov, izboljšav in povečanja kapacitet proizvodnih procesov skladno z GMP in internimi predpisi.

Ekspert upravljanja kakovosti za področje skladnosti, ki odobrava validacije postopkov in sistemov, letne preglede kakovosti izdelkov, procesov in sistemov ter obvladuje spremembe.

Lahko pa se nam pridružite kot:

Ekspert kontrole kakovosti v proizvodnji bioloških zdravil, ki je odgovoren za strokovno podprto načrtovanje in izvedbo analitskih dejavnosti, uvajanje novih metod in tehnik (validacije metod, prenosi metod), pravočasno priprava zaključkov oziroma poročil, pregledovanje in potrjevanje laboratorijskih zapisov in rezultatov ter vodi pobude za proaktivno zagotavljanje skladnosti in stalnih izboljšav, ustvarja, spremlja in optimizira delovne procese in metode.

Koga iščemo
Najbolj nas zanimajo kandidati, ki so po naravi radovedni, dinamični in željni novega znanja. Delujete strukturirano, ste radovedni in natančni. Radi sodelujete z drugimi in znate graditi dobre odnose. Odlikujejo vas dobre organizacijske sposobnosti in vas zanima zagotavljanje varnosti in kakovosti, potem imamo priložnost za vas.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za 1 leto s poskusno dobo 6 mesecev in možnostjo podaljšanja v pogodbo za nedoločen čas.
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Določen čas
Ne
careers default image
345103BR

Zaposlitvene priložnosti v Kakovosti (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account