344910BR
May 25, 2022
Slovenia

Job Description

100 %. To bolnikom zagotavljajo zaposleni v kakovosti.

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin bo v letu 2022 proizvedenih v najnovejši biotehnološki proizvodnji v Mengšu.

Želite s svojim delom pomagati bolnikom po vsem svetu? Brez preverjanja in zagotavljanja kakovosti v vseh točkah procesa ne moremo zanesljivo zgraditi ali ohraniti zaupanja bolnikov. Vam to poslanstvo predstavlja vrednoto? Želite biti del ekipe, ki jo združuje želja po učenju, sodelovanju in natančnost?

Potem vas vabimo, da se pridružite edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo in prispevate k razvoju, kakovosti in proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi. Kot ekspert kontrole kakovosti lahko spoznate napreden proizvodni proces, najnovejšo tehnologijo in s pomočjo mentorjev nadgradite svoje znanje.

Vaše ključne odgovornosti
• Priprava materiala, opreme in pribora za delo.
• Priprava, pregledovanje in analiza vzorcev.
• Obdelovanje in preverjanje rezultatov.
• Vnašanje rezultatov v informacijski sistem.
• Vodenje laboratorijskega dnevnika.
• Preverjanje in umerjanje enostavnih inštrumentov.
• Odgovornost za pravilno ravnanje z odpadki.
• Arhiviranje analitske dokumentacije.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu
• Srednješolska stopnja izobrazbe farmacevtske, kemijske, veterinarske ali druge ustrezne smeri.
• Minimalno 2 leti delovnih izkušenj s področja laboratorijskih procesov.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku pošljite najkasneje do 24.06.2022 preko spletne strani.

Zakaj Novartis?
750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti:
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: V kolikor se ne prepoznate v zgornjem opisu delovnega mesta, vas vabimo, da se vpišete na spodnji povezavi v Novartisovo bazo talentov saj lahko tako vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti. Novartisova baza: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
344910BR

Laboratorijski analitik v proizvodnji bioloških zdravil (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account