344808BR
May 25, 2022
Slovenia

Job Description

Več kot 11inovativnih bioloških učinkovin za razvojne in klinične namene bo v letu 2022 proizvedenih v najnovejšem biotehnološkem proizvodnem obratu DFB.

V oddelku Obvladovanje materialov, ki deluje v okviru enote Biološke učinkovine v Mengšu iščemo novega sodelavca za delovno mesto Tehnolog proizvodnih procesov II, ki bo odgovoren razvoj in vzdrževanje skladiščnologističnih informacijskih sistemov in procesov, razvijanje in uvajanje novih tehnologij in metodologij skladiščnega poslovanja ter modernizacijo in optimizacijo logistične opreme, skladno z zakonodajo, internimi predpisi, dobrimi praksami in poslovnimi cilji.

Vaše ključne odgovornosti:
• Načrtuje in nadzoruje izvajanja skladiščno logističnih procesov.
• Odgovoren je za pripravo in implementacijo procesov skladno z GxP in ZVO standardi.
• Aktivno sodeluje pri izvajanju investicij in samostojno izvaja nekatere investicije.
• Odgovoren je za razvoj in uvajanje novih skladiščnologističnih tehnologij, metodologij in informacijskih sistemov.
• Izdeluje in izvaja kvalifikacije za nove informacijske sisteme.
• Zadolžen je za uvajanje tehnoloških izboljšav na programski in strojni opremi.
• Skrbi za reševanje in obvladovanje odstopov na skladiščnologističnih procesih in informacijskih sistemih.
• Druge naloge po navodilu nadrejenega in naloge na podlagi posebnega imenovanja.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska izobrazba farmacevtske, biološke, kemijske, logistične ali druge ustrezne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.


Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta in s 6 mesečno poskusno dobo z možnostjo podaljšanja.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 24. 6. 2022 preko spletne povezave.


Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Technical Operations
Full Time
Temporary
No
careers default image
344808BR

Tehnolog proizvodnih procesov II za področje logistike (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account