344252BR
May 25, 2022
Slovenia

Job Description

9 let zapored! Lek med najuglednejšimi slovenskimi podjetji.

V Globalnem Operativnem Centru v ekipi za Avtomatizacijo iščemo novega sodelavca na delovnem mestu Inženir avtomatizacije, ki bo odgovoren za izvajanje programa kibernetske varnosti.

Vaše ključne odgovornosti
• Odgovoren za vodenje in izvajanje programa kibernetske varnosti (CARBON), da so proizvodne lokacije pripravljene na zaustavitev in ponovni zagon proizvodnje v primeru kibernetičnega napada.
• Razvoj, vzdrževanje in izboljšava procesov/ukrepov, ki jih je treba izvesti med kibernetskim napadom (zaustavitev, obnovitev in ponovni zagon) za proizvodno opremo in nadzorne sisteme.
• Aktivno sodelovanje na vzpostavitvenih in rednih sestankih z vsemi lokacijami znotraj NTO.
• Močno tehnično ozadje z možnostjo razumevanja arhitekturnih rešitev posamezne lokacije, da bi predvideli ali odkrili kakršne koli pomanjkljivosti v njihovi omrežni-računalniški infrastrukturi v primeru kibernetskega napada.
• Poznavanje arhitekturnih rešitev, proizvodne opreme in prepoznati možne vplive na proizvodno opreme v primeru izvajanje programa CARBON.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Vsaj visokošolska izobrazba iz področja informacijskih tehnologij, elektrotehnike ali računalništva.
• Tekoče znanje angleškega jezika, zaželeno znanje nemškega jezika.
• Vsaj 5 let izkušenj v avtomatizaciji, IT.
• Razumevanje kibernetske varnosti skladno z ICS (ISA/IEC 62443).
• Dobro poznavanja računalniško podprtih proizvodnih sistemov, GxP, CSV, GAMP.
• Projektno vodenje, planiranje, nadzor nad zunanjimi izvajalci.
• Želja po učenju in razumevanju novih tehnologij/standardov.
• Dobre organizacijske veščine in samoiniciativnost ter dobre komunikacijske veščine in zmožnost motiviranja skupin za aktivno sodelovanje pri izvajanju CARBON programa.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s 6 mesečno poskusno dobo.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 31. 5. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

Več kot 750 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO ENGINEERING
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
344252BR

Inženir avtomatizacije za izvajanje programa CARBON (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account