343761BR
May 03, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti!
Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Enkratna priložnost! Želite biti del tima, ki postavlja novo GMP proizvodnjo učinkovin in produktov za velike inovativne molekule v Razvoju bioloških zdravil Mengeš?

Vaše ključne odgovornosti:
• Zagotavljanje uvajanja novih proizvodnih linij, implementacije nove visokotehnološke opreme in sistemov, izboljšav in povečanja kapacitet proizvodnih procesov skladno z GMP in internimi predpisi.
• Pregled in potrjevanje tehnične dokumentacije, vezane na implementacijo novih objektov (stavb in prostorov), sistemov in opreme.
• Odobravanje validacije/kvalifikacije opreme in sistemov.
• Sodelovanje pri iskanju rešitev in izboljšav s sodelavci iz inženiringa, proizvodnje, MS&T in ostalimi funkcijami.
• Obvladovanje sprememb v povezavi z objekti, sistemi in opremo.
• Vodenje priprav in sodelovanje pri inšpekcijskih nadzorih.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna izobrazba strojne, biotehnološke, farmacevtske, kemijske smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Dobro poznavanje orodij Microsoft Office.
• Najmanj 3 leta ustreznih delovnih izkušenj (zaželene izkušnje s kvalifikacijo in/ali vzdrževanjem proizvodne opreme, klimatskih sistemov in/ali sistemov tekočih in plinastih procesnih medijev).

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 17.05.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Global Drug Development
QA GDD
Slovenia
Menges
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
343761BR

Ekspert upravljanja kakovosti za visokotehnološko opremo (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account