343170BR
May 11, 2022
Slovenia

Job Description

9 let zapored! Lek med najuglednejšimi slovenskimi podjetji.

V Globalnem Operativnem Centru znotraj ekipe za Avtomatizacijo iščemo novega sodelavca za delovno mesto Skrbnik aplikacij, ki bo odgovoren za oblikovanje proizvodnih poročil (MBR) in področje MES (Manufacturing Execution System). Za uspešno opravljanje delovnih nalog bo potrebna prisotnost tudi na drugih Novartisovih lokacij po Sloveniji in tujini.

Vaše ključne odgovornosti:
• Določanje specifikacij za oblikovanje proizvodnih poročil (MBR).
• Podpora pri uvajanju in tehnični validaciji sprememb na sistemih za upravljanje proizvodnje (MES), v sodelovanju s področji IT, Avtomatizacije in Kakovosti.
• Sodelovanje pri uvajanju MES po Novartisovih lokacijah tudi izven Slovenije.
• Sodelovanje pri posodabljanju proizvodne dokumentacije vzporedno s spremembami na MBR.
• Odgovornost za tehnično poznavanje MES in prenašanje znanja med Novartisovimi lokacijami.
• Kreiranje predlog in knjižnic MBR.
• Izvajanje tehničnih delavnic in treningov za MES.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Zaželena visokošolska izobrazba kemijske, farmacevtske, oziroma druge ustrezne tehnične smeri.
• Aktivno znanje angleškega in nemškega jezika.
• Prednost bodo imeli kandidati z izkušnjami iz farmacevtske industrije in poznavanjem proizvodnje.
• Dobre komunikacijske sposobnosti.
• Pripravljenost za daljša službena potovanja in kombinacijo dela na daljavo.
• Razumevanje koncepta vertikalne integracije sistemov v podjetju.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 25. 5. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO ENGINEERING
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
343170BR

Skrbnik aplikacij za področje MES in kreiranje MBR (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account