343032BR
May 19, 2022
Slovenia

Job Description

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin bomo v letu 2022 proizvedli v najnovejšem biotehnološkem proizvodnem obratu na lokaciji Lek Mengeš. Iščemo nove sodelavce, ki bodo tudi v naslednjih letih skupaj z nami ustvarjali napredne zdravilne učinkovine. Pridruži se nam in prispevaj k proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi boleznimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi.

V enoti Biološke učinkovine na lokaciji Mengeš iščemo novega sodelavca za delovno mesto Tehnolog proizvodnih procesov I, ki bo odgovoren za zagotavljanje strokovne pomoči proizvodnji, obvladovanje in optimizacije proizvodnih procesov ter upravljanje procesnih tehnologij in izdelkov.

Vaše ključne odgovornosti:
• Zagotavljanje strokovne podpore za kompleksna vprašanja in izzive, povezane s procesi in proizvodnjo.
• Opravljanje vloge strokovnjaka na svojem področju (SME) za specifične tehnike, izdelke ali tehnološke procese.
• Usklajevanje in zagotavljanje pravočasnega dokončanja vseh proizvodnih postopkov v skladu z dokumentacijo in pravili dobre proizvodne prakse (GMP).
• Spremljanje kompleksnih procesov in ugotavljanje morebitnih trendov ter pravočasno ukrepanje ob opaženih negativnih trendih.
• Zagotavljanje pravočasne obravnave odstopov, reklamacij, eskalacij, rezultatov OOE, OOS in izvajanje učinkovitih korektivnih ter preventivnih ukrepov (CAPA) v dogovorjenih rokih.
• Priprava in aktivno sodelovanje na vseh inšpekcijskih pregledih ter priprava in izvedba ukrepov iz presoj.
• Upravljanje validacij, revalidacij / kvalifikacij ter letnih pregledov procesov v dogovorjenih rokih in po veljavnih predpisih.
• Vodenje in sodelovanje pri projektih nenehnih izboljšav za dvig produktivnosti in drugih projektih v sodelovanju s strokovnjaki drugih oddelkov in funkcij v skladu s cGMP, SOP, ZVO in drugimi smernicami. Izvajanje aktivnosti s ciljem zagotavljanja pravočasnega zaključka projektov.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Univerzitetna diploma iz inženiringa, farmacevtske tehnologije, kemije, farmacije ali druga ustrezne znanstvene smeri. Zaželen magisterij ali ustrezne izkušnje.
• Aktivno znanje angleškega jezika in znanje lokalnega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• Minimalno 3 leta delovnih izkušenj na delovnih mestih za podporo procesom v proizvodnji in/ali kakovosti.
• Poznavanje procesov (farmacevtska proizvodnja, GMP, regulatorni vidiki).

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s 6 mesečno poskusno dobo in željo po dolgoročnem sodelovanju.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 31. 5. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Technical Operations
Full Time
Temporary
No
careers default image
343032BR

Tehnolog proizvodnih procesov I (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account