341923BR
May 16, 2022
Slovenia

Job Description

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin bomo v letu 2021 proizvedli v najnovejšem biotehnološkem proizvodnem obratu na lokaciji Lek Mengeš. Iščemo nove sodelavce, ki bodo tudi v naslednjih letih skupaj z nami ustvarjali napredne zdravilne učinkovine. Pridruži se nam in prispevaj k proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi boleznimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi.

V enoti Biološke učinkovine na lokaciji Mengeš iščemo novega sodelavca za delovno mesto Tehnolog podpornih sistemov, ki bo odgovoren za zagotavljanje strokovne tehnološke podpore proizvodnji pri vzdrževanju baze podatkov ter tehnoloških postopkov v podpornem sistemu in prevzemanje proaktivne vloge pri spremembah, za stroškovno in časovno učinkovitost proizvodnje, skladno z zakonodajo, internimi predpisi, dobrimi praksami in poslovnimi cilji.

Vaše ključne odgovornosti:
• Določanje zahtevanih specifikacij za oblikovanje proizvodnih poročil (MBR).
• Oblikovanje in izdelovanje elektronskih proizvodnih poročil (EBR) ob upoštevanju vseh zahtev kakovosti, stroškov in rokov
• Podpora pri uvajanju in tehnični validaciji sprememb na sistemih za upravljanje proizvodnje (MES), v sodelovanju s področji IT, Avtomatizacije in Kakovosti.
• Sodelovanje pri uvajanju MES v vseh proizvodnih enotah.
• Sodelovanje pri posodabljanju proizvodne dokumentacije vzporedno s spremembami na EBR.
• Odgovornost za prenašanje tehničnega znanja MES v proizvodnjo.
• Po potrebi opravljanje vloge strokovnjaka (SME) za MES, SAP.
• Po potrebi obvladovanje sistemov PAS-X in OSI-PI.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Zaželena visokošolska izobrazba kemijske, farmacevtske, ekonomske oziroma druge ustrezne smeri.
• Vsaj 1 leto ustreznih delovnih izkušenj. V primeru srednješolske izobrazbe, minimalno 5 let relevantnih delovnih izkušenj.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo 6 mesecev in možnostjo podaljšanja.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 31. 5. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Technical Operations
Full Time
Temporary
No
careers default image
341923BR

Tehnolog podpornih sistemov (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account