340239BR
May 17, 2022
Slovenia

Job Description

Več kot 11 inovativnih bioloških učinkovin za razvojne in klinične namene bo v letu 2022 proizvedenih v najnovejšem biotehnološkem proizvodnem obratu DFB.

Želite s svojim delom pomagati bolnikom po vsem svetu? Vas zanima, kako je videti napredna proizvodnja brez linijskega traku? Želite biti del mlade ekipe, ki jo združuje želja po učenju, sodelovanju in radovednost?

Potem vas vabimo, da se pridružite edinemu slovenskemu industrijskemu centru za biotehnologijo in prispevate k razvoju, kakovosti ter proizvodnji bioloških zdravil, ki pomagajo bolnikom z diabetesom, rakavimi obolenji, avtoimunimi in drugimi težko ozdravljivimi boleznimi. Kot tehnik proizvodnje lahko spoznate napredni proizvodni proces, najnovejšo tehnologijo in s pomočjo mentorjev nadgradite svoje znanje. Priložnost je namenjena tako tistim, ki šele začenjate svojo karierno pot kot tistim, ki iščete nove izzive.

Vaše ključne odgovornosti:
• Podpiranje proizvodnje pri vsakodnevnih opravilih in kakovostno ter pravočasno izvajanje postopkov in metod.
• Priprava materialov in opreme za biotehnološke proizvodne postopke in metode.
• Skrb in izdelava dokumentacije zahtevane v delovnem procesu.
• Vzdrževanje prostorov ter opreme v skladu s predpisanimi postopki in smernicami.
• Spremljanje postopkov in procesov ter javljanje nepredvidenih dogodkov in nadzorovanje zalog materiala ter opreme.
• Sodelovanje pri pripravi predlogov za izboljšave proizvodnih in tehnoloških procesov ter standardov.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Srednješolska izobrazba kemijske, strojne, tehnične, farmacevtske ali druge ustrezne smeri.
• Osnovno znanje angleškega jezika.
• Poznavanje orodja MS Office.
• Proaktivnost, dobre delovne navade in komunikativnost.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo 6 mesecev in možnostjo podaljšanja. Oblika zaposlitve bo dogovorjena med Lek d.d. in izbranim/-i kandidatom/-i.

Prijave z življenjepisom lahko oddate najkasneje do 30. 6. 2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Slovenia
Menges
Technical Operations
Full Time
Temporary
Yes
careers default image
340239BR

Tehnik proizvodnje/ Tehnik II (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account