339640BR
Apr 22, 2022
Slovenia

Job Description

53 proizvodnih lokacij v 26 državah!
Naš cilj je postati najboljši proizvajalec inovativnih in generičnih zdravil v industriji.

V Globalnem operativnem centru, znotraj ekipe za Avtomatizacijo, objavljamo prosto delovno mesto Inženir avtomatizacije nadzorno krmilnih sistemov (NKS) in proizvodnih aplikacij.

Vaše ključne odgovornosti:
• Vodenje ali sodelovanje pri izvajanju projektov avtomatizacije na lokalni ravni (priprava uporabniških zahtev, ocena stroškov investicije, usklajevanje z dobavitelji, načrtovanje, zagotavljanje ažurne dokumentacije, sodelovanje pri zagonu in izvajanju kvalifikacij, priprava navodil za delo in izobraževanje uporabnikov).
• Povezovanje in koordiniranje aktivnosti notranjih in zunanjih izvajalcev v skladu s časovnim planom, zahtevami ter finančnimi sredstvi.
• Razvoj in uvajanje tehnoloških izboljšav na področju nadzorno krmilnih sistemov, baz podatkov (historian, SQL), internetne varnosti, proizvodnih aplikacij v skladu z lokalnimi in globalnimi smernicami.
• Vpeljava koncepta in iskanja najboljših možnih rešitev z uporabo sodobnih tehnologij (industrija 4.0, vertikalna integracija z različnimi informacijskimi sistemi).
• Konfiguriranje aplikacij in vzpostavljanje povezav med različnimi sistemi in orodji.
• Reševanje in obvladovanje odstopov na opremi in proizvodno-informacijskih sistemih.
• Usklajevanje in izvajanje kvalifikacij nadzornih sistemov in proizvodnih aplikacij.
• Zagotavljanje podpore pri notranjih in zunanjih presojah.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse team’s representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Vsaj visokošolska stopnja izobrazbe s področja avtomatizacije, elektro, računalništva, IT ali druge naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika, zaželjena tudi nemščina.
• Poznavanje nadzorno krmilnih sistemov, proizvodnih aplikacij, informacijskih sistemov, MES in analitskih platform (BI).
• Izkušnje z vodenjem projektov.
• Poznavanje različnih orodij za zbiranje procesnih in diskretnih podatkov ter razumevanje parametrov za njihovo konfiguracijo.
• Sposobnost pozitivnega sodelovanja z različnimi deležniki iz področja Avtomatizacije, IT, končnega uporabnika, globalnih služb in z zunanjimi izvajalci.
• Dobre komunikacijske veščine, sposobnost samostojnega dela, odločanja ter postavljanja prioritet.
• Odprtost za pridobivanje novih znanj, proaktivnost, samostojnost, deljenje znanja ter dobrih praks.

Zaželene izkušnje:
• Zaželjeno poznavanje internetne varnosti (cyber security), segmentacija mrež...
• Zaželeno poznavanje pristopov h kvalifikaciji GMP sistemov.

Kaj nudimo:
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 15.5.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo.

Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
Novartis Technical Operations
NTO ENGINEERING
Slovenia
Ljubljana
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
339640BR

Inženir avtomatizacije NKS in proizvodnih aplikacij (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account