337732BR
Nov 24, 2022
Slovenia

Job Description

769 milijonov! Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

• Prizadevamo si, da smo zavezani k nenehnemu razvoju naše kulture zaposlenih v takšno, ki nas motivira za doseganje naših ciljev, spodbuja zanimanje za inovacije in ustvarja enakovredne odnose, ki nas vsakodnevno usmerjajo k napredku, doseganju zasebnih in poslovnih ciljev ter fleksibilnemu načinu dela.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Job Sourcing Statement

Prijavljate se v Novartisovo bazo talentov. Trenutno nimamo odprtih pozicij za razpisano delovno mesto ampak gradimo bazo talentov za prihodnje priložnosti. Če želite, da vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti, prosim predložite vaš življenjepis.

Minimum Requirements

Lepo vabljeni k splošni prijavi v našo bazo kandidatov. V kolikor vas prepoznamo kot potencialno primernega kandidata/ko za kakšno izmed odprtih delovnih mest, vas kontaktiramo.

S svojimi strokovnimi znanji lahko pomagate preoblikovati prihodnost zdravstva!

Zakaj bi se pridružili Novartisu?
769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, se moramo v svetu digitalnih in tehnoloških sprememb vprašati: Kako lahko še naprej izboljšujemo in podaljšujemo še več življenj?

Verjamemo, da se odgovori najdejo takrat, ko lahko vedoželjni, pogumni in sodelovanja željni posamezniki – kot si ti – zastavijo nova vprašanja, sprejemajo pogumnejše odločitve in se odločajo tvegati pametneje.

Smo Novartis. Pridruži se nam in pomagaj soustvarjati medicino.

Predani smo raznolikosti in vključenosti:
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, ki predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo, ter vključujočega delovnega okolja, ki s sodelovanjem razvija drzne inovacije in našim zaposlenim omogoča, da izkoristijo vse svoje potenciale.

Poskrbeli bomo za to, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.

Pridružite se naši mreži Novartis: If this role is not suitable to your experience or career goals but you wish to stay connected to learn more about Novartis and our career opportunities, join the Novartis Network here: https://talentnetwork.novartis.com/network
CTS
HR NBS
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
337732BR

Splošno povpraševanje 2022 (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account