336283BR
Apr 12, 2022
Belgium

Job Description

165 miljoen geneesmiddelen vervoert Novartis Puurs jaarlijks naar bijna 100 bestemmingen. Wil jij hier je steentje toe bijdragen? Dan ben jij misschien wel de Supply Chain Management Assistant die wij zoeken !

Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• Inkomende orders tijdig en correct verwerken
• Het wekelijks opvolgen van openstaande orders/back orders
• Dagelijks communiceren met verschillende stakeholders omtrent orders met interne afdelingen, de hoofdzetel (Zwitserland), de klant en de marktverantwoordelijke
• Wekelijkse productieplan berekening in functie van het inpakschema en de verschepingsfrequentie
• Ondersteunen van de maandelijkse demand analyse en review als onderdeel van het S&OP proces

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Bachelor- of masteropleiding in een economische richting of gelijkgesteld door ervaring.
• Gevorderde Excel en Word kennis
• Flexibel en stressbestendig
• Goede communicatievaardigheden en klantvriendelijk
• Vlotte kennis van het Nederlands en Engels (gesproken en geschreven)

Bij voorkeur:
• SAP kennis module Sales & Distribution
• Ervaring in een customer service omgeving

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.

Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
No
careers default image
336283BR

Supply Chain Management Assistant

Apply to Job Access Job Account