Ekspert upravljanja kakovosti (m/ž) v Mikrobiološki operativni podpori

335764BR
Jan 14, 2022
Slovenia

Job Description

28.000 sodelavcev, več kot 100 nacionalnosti! Skupaj vsakič omogočamo visoko kvalitetna in ugodna zdravila, varno in učinkovito.

Kot Ekspert upravljanja kakovosti v Aseptični proizvodnji, tim QA, mikrobiološka operativna podpora, boste odgovorni za razvoj, implementacijo in preverjanje skladnosti internega sistema kakovosti v proizvodnji Aseptičnih izdelkov. Vaš cilj bo zniževanje mikrobioloških tveganj, povezanih s kakovostjo aseptičnih izdelkov in proizvodnega okolja.

Vaše ključne odgovornosti:
• Razvoj, implementacija in nadzor sistema kakovosti v skladu s farmacevtsko zakonodajo, dobrimi farmacevtskimi praksami in Novartisovimi standardi.
• Zagotavljanje izobraževanja o dobrih aseptičnih praksah.
• Odobravanje periodičnih pregledov pogojev okolja in validacij aseptičnih procesov ter nadzor ustreznosti izvajanja aseptičnih tehnik v aseptični proizvodnji.
• Izvajanje notranje in zunanje presoje sistema kakovosti, vodenje inšpekcij ter presoj kupcev.
• Razvoj in vzdrževanje ekspertnih znanj, vezanih na aseptično proizvodnjo.
• Sodelovanje in potrjevanje raziskav odstopov s področja zagotavljanja ustreznih pogojev okolja in sterilnosti.
• Sodelovanje s proizvodnjo, proizvodnimi znanostmi & tehnologijami (MS&T), Kontrolo kakovosti (QC) in globalno platformo organizacije.Imagine what you could experience at Novartis and learn more at Novartis Teams and Skills I Novartis

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Minimum Requirements

Vaš doprinos k delovnem mestu:
• Visokošolska stopnja izobrazbe mikrobiološke, farmacevtske ali druge naravoslovne smeri.
• Aktivno znanje angleškega jezika.
• Vsaj 5 let delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu.
• Poznavanje orodja Microsoft Office.
• Dobre komunikacijske sposobnosti, zanesljivost in natančnost.
• Visoka motiviranost za delo, samostojnost in samoiniciativnost.
• Občasno delo izven dopoldanskega rednega delovnega časa.
• Prednost bodo imeli kandidati z ustreznimi delovnimi izkušnjami s področja farmacevtske industrije in mikrobioloških znanosti.


Kaj nudimo
Konkurenčen plačni paket, letni bonus, fleksibilen način dela, z možnostjo prilagajanja urnika in delom od doma, zaposlitev v podjetju s certifikatom TOP Employer, pokojninsko shemo, shemo nagrajevanja in priznanja dosežkov, subvencionirane športne in družbene aktivnosti ter dogodke, neomejene priložnosti za učenje in razvoj.

Možne lokacije dela: Slovenija (Ljubljana, Mengeš, Lendava, Prevalje)

Z izbranim kandidatom bomo sklenili delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 28.01.2022 preko spletne povezave.

Zakaj Novartis?

769 milijonov. Toliko življenj so se dotaknili naši izdelki v letu 2020. In čeprav smo na to dejstvo ponosni, vemo, da lahko doprinesemo več ter s tem izboljšamo in podaljšamo še več življenj.

Verjamemo, da lahko nove vidike, odgovore in rešitve najdemo z združitvijo medicinske znanosti in digitalne inovacije ter da je lahko raznoliko in vključujoče okolje navdih za nove načine dela.

Verjamemo, da lahko naš potencial raste in se razvija v kulturi, ki jo podpirajo opolnomočenost, integriteta, radovednost in fleksibilnost. In da lahko ustvarimo kar želimo, ko sodelujemo s pogumom in se ambiciozno lotevamo najtežjih zdravstvenih izzivov.

Zamislite si, kaj vse lahko dosežete v Novartisu!

Predani smo raznolikosti in vključenosti
Novartis se zavzema za raznolikost, enake možnosti in vključenost. Prizadevamo si za oblikovanje raznolikih timov, saj ti predstavljajo naše bolnike in skupnosti, ki jih oskrbujemo. Poskrbeli bomo, da bodo osebam s posebnimi potrebami zagotovljene primerne prilagoditve pri postopkih za prijavo na delovno mesto ali razgovorih za službo, opravljanju ključnih nalog na delovnem mestu in da bodo deležni drugih prednosti ter ugodnosti pri zaposlitvi.
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Slovenia
Ljubljana
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
335764BR

Ekspert upravljanja kakovosti (m/ž) v Mikrobiološki operativni podpori

Apply to Job Access Job Account