335729BR
Feb 23, 2022
Belgium

Job Description

“70 verschillende medicijnen zien het licht op onze site.” Als proces operator farma sta je in voor de bereidingen van onze medicijnen en help je patiënten wereldwijd.

• met een flinke dosis gezond verstand en een goede feeling voor techniek, fabriceert u oogdruppels (Liquids). Je werkt daarbij nauw samen met een aantal interne diensten zoals labo, onderhoud en afvulling.
• Je staat voornamelijk in voor het voorbereiden, uitvoeren en opvolgen van de procesactiviteiten.
• Je stuurt actief het proces bij wanneer noodzakelijk.
• Je speelt flexibel in op soms snel veranderende productieomstandigheden.
• Bovendien voer je een aantal technische montagewerken uit zoals vervangen van filters, opbouwen van reactoren en monteren en demonteren van afvulpompen.
• Deze taken worden vervuld in een drieploegensysteem (nacht-nacht-late-vroege) en onder een bediendestatuut.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

• je genoot bij voorkeur een bachelor diploma in een wetenschappelijke richting (chemie,…) en hebt enige voeling met technische montagewerken.
• Idealiter heb je al ervaring als operator in een soortgelijke omgeving (voeding, cosmetica of farmacie).
• Gezien er gewerkt wordt in een farmaceutische omgeving is het correct kunnen opvolgen van procedures, een goede administratieve ingesteldheid en zin voor orde en netheid zeker noodzakelijk.
• Je bent verder in staat zelfstandig te werken binnen een klein team. Zeer nauwgezet werken behoort tot jouw natuur.

Wat je van ons kan verwachten?
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
799 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV

#compoundingoperatorliquids#liquids#compounding#formulator#pharma#pharmaceutical#job opportunities#GMP#productie#production#chemie#GoodManufacturingPractice#processoperator#chemie#farma#chemie#process#operator#chemie#novartis#puurs#weegoperator#operator#

Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
Yes
careers default image
335729BR

Proces Operator Farma

Apply to Job Access Job Account