335682BR
Feb 23, 2022
Belgium

Job Description

5 verschillende labo’s die ervoor zorgen dat de kwaliteitscontrole op onze medicijnen gegarandeerd wordt en zo impact hebben op mensenlevens wereldwijd.

Je begint onmiddellijk met een contract van 1 jaar en nadien worden mogelijkheden verder bekeken.


Jouw verantwoordelijkheden:
Jouw verantwoordelijkheden houden in, maar zijn niet beperkt tot:
• kwaliteitscontrole van grondstoffen of afgewerkte producten
• meehelpen aan projecten
• Technieken toepassen zoals titratie, spectrometrie, chromatografie,...
• anderzijds in het microbiologisch labo ga je vooral steriliteitstesten uitvoeren, kiemidentificaties en LAL testen uitvoeren
• rapporteren van de analysedata
• ...

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

Jouw input binnen deze functie:
• Ideaal ben je een bachelor of master met een scheikundige, biochemische/of biologische achtergrond of gelijkgesteld door ervaring.
• Analytische nauwkeurigheid, vlotte werkplanning, kritische ingesteldheid, goede communicatieve vaardigheid en een stevige basisopleiding op analytisch vlak zijn belangrijke kenmerken waarover je dient te beschikken.
• Je bent een teamplayer, nieuwsgierig en resultaatgericht.
• Goede kennis van het Nederlands en Engels
• Flexibiliteit tot ploegenwerk (vroeg / laat)

Bij voorkeur:
• Ervaring met QC labowerk in een farmaceutisch bedrijf is een pluspunt, evenals ervaring met werken in een GLP omgeving.

Wat je van ons kan verwachten
Een open bedrijfsklimaat en een stimulerende bedrijfscultuur. Kansen om jezelf te ontplooien en je kennis te verruimen op diverse domeinen. Aandacht voor de balans werk – gezin, flexibel glijtijdsysteem en telewerk. In Puurs bieden we je een aangepaste omkadering om het fysieke en mentale welzijn van onze collega’s te bevorderen. Zo hebben we onder andere een fietslease programma, een lokale fitness die onze werknemers kunnen gebruiken en is er een mental coach aanwezig op de site.

Waarom je kiest voor Novartis?
769 miljoen. Zoveel levens komen elke dag in aanraking met onze producten. En daar zijn we best trots op. Maar in een wereld van digitale en technologische verandering stellen we onszelf telkens de vraag: hoe kunnen we deze levens blijven verlengen en verbeteren?
Dat kan alleen wanneer nieuwsgierige, moedige mensen zoals jij samenwerken in een inspirerende omgeving. Daar waar je de vrijheid krijgt om de sterkte van deze digitale wereld te ontdekken. Waar je wordt aangemoedigd risico’s te nemen. Met vallen en opstaan. En waar je samen met je collega’s eenzelfde doel voor ogen hebt: oplossingen zoeken voor straffe medische uitdagingen.
Imagine what you could do at Novartis!

Inzet voor diversiteit & inclusie:
Novartis omarmt diversiteit, gelijke kansen en inclusie. We zijn toegewijd aan het opzetten van diverse teams, die een weerspiegeling zijn van de patiënten en gemeenschappen die we ondersteunen, we streven ernaar een inclusieve werkplaats te creëren die innovatie triggert door samenwerking en onze mensen in staat stelt hun volledige potentieel te ontketenen.

#LI-NOV
Novartis Technical Operations
NTO QUALITY
Belgium
Puurs
Quality
Full Time
Temporary
Yes
careers default image
335682BR

Laborant / analist

Apply to Job Access Job Account