334875BR
Feb 22, 2022
Belgium

Job Description

“70 verschillende medicijnen zien het licht op onze site.” Als proces operator farma sta je in voor de bereidingen van onze medicijnen en help je patiënten wereldwijd.

Jouw verantwoordelijkheden zijn, maar zijn niet beperkt tot:
• Je gebruikt de aangeleerde scheikundige kennis en aseptische technieken om mbv de nodige apparatuur een steriel product te bekomen.
• Je voert GMP kritische activiteiten correct uit en voert staalnames voor omgevingscontrole uit
• Je volgt de planning nauw op en zo verzeker je de continuïteit in bevoorrading van afvulmachines
• Je meldt mogelijke fouten / problemen aan supervisor en zoekt actief mee naar oplossingen. Daarbij doe je ook voorstellen tot optimalisatie van operationele taken zowel ter verbetering van kwaliteit als verbetering van efficiëntie.
• Je bedient en controleert de werking van het equipment daarnaast streef je samen met onderhoudsdienst naar een maximale productiviteit en goed functioneren van het equipment
• Je zorgt voor een zorgvuldige en accurate documentatie van de productiegegevens in het productie dossier.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis is committed to building an outstanding, inclusive work environment and diverse teams representative of the patients and communities we serve.

Minimum Requirements

• Bachelor Chemie of (Electro)mechanica of gelijkgesteld door ervaring.
• Uitstekende kennis van het Nederlands aangevuld met een goede kennis van het Engels.
• Bereid om in 3-ploegen (vroeg-laat-nacht) te werken. Openstaan voor weekendwerk.
• Sterke teamplayer, flexibel ingesteld en leergierig.
• Ervaring in farmaceutische productieomgeving/kennis van GMP is een heel grote meerwaarde

Wat bieden wij jou aan?

Novartis laat zich kenmerken door een professionele werkomgeving met een open klimaat. Een stimulerende bedrijfscultuur waarin je je kunt ontplooien en je alle mogelijkheden krijgt om jouw kennis te verruimen op diverse domeinen.
We doen er ook alles aan om ons talent te koesteren : een aangepaste omkadering, moderne werkinstrumenten en een mensgerichte beleidsondersteuning zorgen voor een permanente groei van onze mensen en van onze organisatie. Onze werknemers kunnen gebruik maken van een fitness center met deskundige begeleiding, een strijkdienst en een kwalitatief bedrijfsrestaurant & catering met uitgebreide keuze. Ook hebben wij bijzondere aandacht voor de balans werk - gezin en mobiliteit, door middel van een flexibel glijtijdsysteem en een vooruitstrevende CAO.


#compoundingoperatorliquids#liquids#compounding#formulator#pharma#pharmaceutical#job opportunities#GMP#productie#production#chemie#GoodManufacturingPractice#processoperator#chemie#farma#chemie#process#operator#chemie#novartis#puurs#weegoperator#operator#
Novartis Technical Operations
NTO LARGE MOLECULES
Belgium
Puurs
Technical Operations
Full Time
Regular
Yes
careers default image
334875BR

Proces Operator Farma

Apply to Job Access Job Account