333312BR
Jun 02, 2022
Slovenia

Job Description

650 milijonov evrov! Tolikšna je vrednost nabav v Leku.

Pridružite se izjemni ekipi, ki upravlja z nabavnimi procesi. Spoznali boste delo v mednarodnem okolju, sodelovali z različnimi deležniki in izkusili našo navdihujočo kulturo. Nudili boste podporo poslovnim uporabnikom za izvajanje nabavnega procesa ter pridobili konkretne izkušnje pri urejanju matičnih podatkov v različnih informacijskih sistemih, izvajanju tržnih raziskav, pripravi nabavne razpisne dokumentacije in pogodb ter še mnogo več.

Diversity & Inclusion / EEO

Novartis je zavezan k oblikovanju izjemnega, vključujočega delovnega okolja in raznolike ekipe, ki bo predstavljala bolnike in skupnosti, ki jim služimo.

Job Sourcing Statement

Prijavljate se v Novartisovo bazo talentov. Trenutno nimamo odprtih pozicij za razpisano delovno mesto ampak gradimo bazo talentov za prihodnje priložnosti. Če želite, da vašo vlogo upoštevamo za podobne pozicije v prihodnosti, prosim predložite vaš življenjepis.

Minimum Requirements

Iščemo proaktivne, dinamične in samoiniciativne posameznike z željo po stalnem razvoju. Zahtevano je znanje Excela, tekoče znanje angleškega in slovenskega jezika ter status študenta še najmanj 1 leto. Zaželeno je znanje SAP-a in izkušnje v nabavi. V primeru dobrega sodelovanja ponujamo možnost kasnejše redne zaposlitve.

Prijave z življenjepisom v angleškem in slovenskem jeziku lahko oddate najkasneje do 24.6.2022 preko spletne povezave.
CTS
PROCUREMENT NBS
Slovenia
Ljubljana
Procurement
Poln delovni čas
Nedoločen čas
Ne
careers default image
333312BR

Študentsko delo v Nabavi (m/ž/d)

Apply to Job Access Job Account